Falmatrica, csempematrica, mozaikmatrica? Ezek sok azonos mégis nagyon különböző termékeket jelentenek. Ezeknek a meghatározásoknak a nevében az az egyetlen közös dolog, hogy a hátsó részük öntapadós és így egyszerűen applikálhatók fel a falra vagy bizonyos sima felületekre.

 

A 3D falmatricák, a 3D csempematricák és 3D mozaikmatricák világa viszont egy egészen innovatív vonal a lakberendezésben.

 

Ha pedig a szó szoros értelmében minden termék 3D-s, azaz minden termékünk három dimenzióval (hosszúság, magasság, vastagság) rendelkezik, akkor mégis mit jelent a 3D hatás? Nyilván többet, mint hosszúság, magasság és vastagság! Az általunk forgalmazott

3D falmatrica a dekor, a dizájn, az anyag és a látvány szempontjából is egyedülálló. Minden termék valamely anyag (kő, márvány, fa, fém, bőr, szövet) tapintásra is élethű felületi és anyaghatását biztosítja, úgy hogy mozaikpanelekké állnak össze. A 3D-falmatrica-panelek mozaikdarabjai lehetnek kis, közepes vagy nagyobb méretű négyzetek, hexagonok, téglalapok, csíkok. Olyan megjelenéssel, amely mindenkit ámulatba ejt.

 

Ezek azok a termékek, amikre elsőre mindenki azt mondja, hogy látni kell őket élőben, mert egy fénykép sem a színeket, sem a felületi, tapinthatóságot nem tudja igazán láttatni.

 

Nagy előnyük, hogy alkalmasak a DIY, csináld magad lakberendezés alapanyagának, mert a kezelhetőségük könnyű és egyszerű. Ha úgy érzi, hogy unalmassá vált otthona, akkor a 3D falmatricák segítségére lehetnek. A sikerélmény pedig garantált.

A hónap akciója

Akciós termékek

Pin It on Pinterest