Galaktikus rozsda – fémes rozsdahatású 3D falmatrica, hatszög alakkal

2648 Ft

 

Ha van olyan 3D falmatrica, amely az ütős dizájnstílust képviseli, akkor a Galaktikus rozsda fantázianevű termékünk az.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 28,8 x 29,2 x 0,4 cm
Egységár: 2648 Ft /darab
Beltéri termék: igen

Leírás

Termékkód: FM-525
Kategória: öntapadós 3D falmatrica
Dimenzió (mm): 28,8 x 29,2 x 0,4 cm
Értékesítés módja: darab
Alapanyag: Alumínium
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 2648 Ft
Beltéri termék: igen
Dekorációs stílus: mozaik
Mozaikdarab formája: hatszögek, hexagon
Öntapadós: igen
UV-álló: igen
Vízálló: nem
Karc-, ütés- és kopásálló: igen
Tűzhelytől lévő távolsága: min. 20 cm

A minták, formák és árnyalatok sokféleségének köszönhetően ez az öntapadó 3D falmatrica lehetővé teszi, hogy kifejezze egyéniségét, egyediségét.

 

Pontosan olyan lehet a tér, amilyenre vágyik – kompromisszumok nélkül. Ha az Ön karaktere értékeli a különleges megjelenést, akkor a Galaktikus rozsda – fémes rozsdahatású 3D falmatrica, hatszög alakkal termék biztosan elnyeri a tetszését. A rézpatina egy folyamat, amely során a rézfelületen egy vékony, zöldeskék vagy kékeszöld színű réz-oxid és réz-karbonát réteg keletkezik. Ez a természetes oxidációs folyamat következik be, amikor a réz hosszabb ideig ki van téve a környezeti hatásoknak, például nedvességnek, levegőnek, vagy akár különböző vegyi anyagoknak. A patinázott felületek általában egyfajta időtlen megjelenést hoznak létre, amely melegséget és karaktert ad az adott környezetnek. Kiváló elemek a rusztikus, vintage vagy akár az ipari stílusú belső terekben is.

A Galaktikus rozsda – fémes rozsdahatású 3D falmatrica, hatszög alakkal panelen valóban hexagonok vannak. Ezek oldalai egyenként 2,8 cm-esek és összesen 42 db hatszög található a panelen. A galaktikus rozsda misztikus és egyedi megjelenése izgalmas lehetőségeket kínálhat az enteriőr tervezésében, amelyek egyedi és különleges atmoszférát hoznak létre. Az ezen a terméken látható élethű patina nem egyszerűen csak a réz oxidációs folyamatát jeleníti meg. Többet kínál, történetet mesél és kitárja a dizájnuniverzumot. Ez a galaktikus élmény pedig a kozmosz misztikus és lenyűgöző világát képviseli. Erre az érzetre lehet ráerősíteni fényhatásokkal. Például a csillagfények vagy a kozmikus sugárzás, inspirációt adhatnak az egyedi fényhatások beépítéséhez a patinázott felületek környezetébe. Ez lehet például különleges világítótestek vagy más fényeffektusok használata, amelyek egyedi és misztikus atmoszférát teremtenek az adott térben.

 

A határ valóban a csillagos ég! És csak néhány szabályt kell betartania:

  • A 3D falmatrica csak sima, száraz és tiszta felületeken használható.
  • Nem ajánlott vízzel közvetlenül, hosszan tartó érintkezésben használni (pl. zuhany alatt).
  • A termék csak beltéri használatra alkalmas.
  • A 3D falmatrica padlóra ragasztása nem javasolt.
  • Tartson távolságot nyílt lángtól minimum 50 cm.
  • A falmatricák vágásához ajánlott szerszámok: fémfűrész, fémolló.
  • Felhelyezés után a termék már nem mozdítható!

Itt az ideje a változtatásnak az otthonában? Itt az ideje az egyedi, öntapadós 3D falmatricának! Ez a termék pedig kiváló választás! Tökéletes a saját magunk által elvégzett felújítási folyamatokhoz, nem igényel speciális ismereteket vagy komoly szakmai eszközöket. A természetes réz és annak patinája örök elegancia, amely egyenesen a természetből származik, és sok éven át teszi egyedi megjelenésűvé az otthoni teret.

Falmatricáink többféle változatban, színben és különböző dizájnnal kaphatóak. Nagyobb projektekhez a falburkolatokat ajánljuk. Ha többet szeretne tudni, akkor lájkolja a Facebook oldalunkat is!

3D falmatrica-panelek telepítése

További információk

Felület

Színtónus

Mozaikforma

Színek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>