Entrópia 3D falmatrica – barna, réz, bronz és ezüst fémhatású, mozaik csempe jelleg

2648 Ft

 

Szokatlan ötletet keres otthonába? Alacsony költséggel szeretné megváltoztatni a dekorációt? Szereti a fémes hatást és a meleg színeket? Ez a termék mindent egységesít.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 30,5 x 30,5 x 0,4 cm
Egységár: 2648 Ft /darab
Beltéri termék: igen

Leírás

Termékkód: FM-532
Kategória: öntapadós 3D falmatrica
Dimenzió (mm): 30,5 x 30,5 x 0,4 cm
Értékesítés módja: darab
Alapanyag: Alumínium
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 2648 Ft
Beltéri termék: igen
Dekorációs stílus: mozaik
Mozaikdarab formája: négyzet
Öntapadós: igen
UV-álló: igen
Vízálló: nem
Karc-, ütés- és kopásálló: igen
Tűzhelytől lévő távolsága: min. 20 cm

Az lenne csak az igazi, ha az Entrópia 3D falmatrica – barna, réz, bronz és ezüst fémhatású képes lenne változtatni a paneljén lévő 1,5 x 1,5 cm-es négyzetek elrendezését!

 

De ez a termékfejlesztés és a jövő zenéje. Most csak nevéhez méltóan annyit tud, hogy az őt alkotó barna, réz, bronz és ezüst fémhatású négyzetek entrópikus hatást keltenek. Bár entrópiáról beszélünk, ez a 3D falmatrica mégis sok mindent foglal egységbe, ahogy azt a rövid bevezetőben is írtuk. Az Entrópia 3D falmatrica – barna, réz, bronz és ezüst fémhatású, mozaik csempe jelleg termékünk egy külön kis világ.

Az entrópia egy olyan fogalom a fizikában, amely az anyagok és rendszerek rendezetlenségének vagy káoszának mértékét méri. Egyszerűen fogalmazva, az entrópia arról szól, hogy mennyire rendezetlen vagy kaotikus egy rendszer, és hogyan változik ez a rendetlenség az idő folyamán. De, ha az időt is figyelembe vennénk, akkor a termék már négydimenziós lenne. Az ezüst és réz színek fényesebb és ragyogóbb árnyalatai együtt alkalmazva egy barna vagy bronz felülettel egyedülálló és vibráló hatást hozhatnak létre, amely egyfajta elegáns és modern fényjátékot teremt az adott térben.

Az öntapadós 3D falmatricák kétségtelenül az egyik leggyorsabb, legkényelmesebb és mindenekelőtt a legegyszerűbb és legkevésbé időigényes módjai a beltéri falak befejezésének. De az Entrópia 3D falmatrica – barna, réz, bronz és ezüst fémhatású, mozaik csempe jelleggel, sokkal többet tud ennél. A mozaik bonyolult szerkezete és a színek különleges kontrasztja az egyszerűbb vagy unalmasabb felületeket is életre kelti a térben.

A barna, mint a természetesség és melegség szimbóluma, összhangban van a réz, bronz és ezüst fémes árnyalataival, melyek együttesen a luxus és az elegancia kifinomult érzetét keltik. A felhelyezése is roppant egyszerű, mert a telepítés három egyszerű lépésben megvalósítható. Zsírtalanítsa és tisztítsa meg a felületet, amelyre a falmatricákat fel szeretné helyezni! Fontos, hogy ne legyen szennyeződés a ragasztandó területen. Majd, ha ez megvan, akkor húzza le a panel hátsó rétegét és már indulhat is a ragasztás!

3D falmatrica-panelek telepítése

 

Mielőtt nekilát a munkának olvasson el néhány alapvető szabályt!

  • A termék csak beltéri használatra alkalmas.
  • A 3D falmatrica csak sima, száraz és tiszta felületeken használható.
  • Nem ajánlott vízzel közvetlenül, hosszan tartó érintkezésben használni (pl. zuhany alatt).
  • A 3D falmatrica padlóra ragasztása nem javasolt.
  • Tartson távolságot nyílt lángtól minimum 50 cm.
  • A falmatricák vágásához ajánlott szerszámok: fémfűrész, fémolló.
  • Felhelyezés után a termék már nem mozdítható!

Ha olyan terméket keres a falra, amely nem igényli a korábbi burkolat eltávolítását, akkor falpaneleinket ajánljuk! Falmatricáink többféle változatban, színben és különböző dizájnnal kaphatóak. Keressen bennünket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

,

Színtónus

Mozaikforma

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>