A Padlófutár szlogenje nem véletlenül az, hogy Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár!

A minőség – őszintén reméljük – mind a vásárlók, mind a padlóburkolatokat forgalmazó kereskedők számára elsődleges szempont. Viszont, amikor arról kezdünk el valakivel beszélgetni, miért fontosak nekünk a jó árak sokan nem értik miért tartjuk alacsonyan például a laminált padlók árait. Valójában nem csak az árakról beszélünk ilyenkor, hanem az értékről és a minőségről is. Hiszen semmi nem lehet fontosabb ilyenkor, minthogy egy otthonba kerülő termék a lehető legjobb, legtökéletesebb módon töltse be szerepét és szolgálja, támogassa a lakók életminőségét. Igen, mások éppen ilyenkor emelnek árakat. De mi nem! Mert hisszük, hogy mindenkinek lehetőséget kell biztosítani a minőségi életre. Ehhez pedig az kell, hogy a jó, alacsony árak találkozzanak a lehető legmagasabb minőséggel.

Olyan csapatunk van – és erre büszkék is vagyunk –, akik nem felejtik honnan indultak és tudják, hogy mindenki szeretne pénzt megtakarítani, de senki sem szeretne lemondani a minőségről. Éppen ezért a Padlófutár elkötelezte magát amellett, hogy kiváló minőségű laminált padlókat kínáljon a legversenyképesebb áron. Ez azt jelenti, hogy nem csak a zsebe, hanem a szíve is örül és mosolyog annak, aki minket választ. Miközben az otthonába beköltözik a minőség és stílus, Ön spórol!

Hogyan lehet jól spórolni?

Nálunk alapból alacsonyak az árak, és főleg a budapesti emberek számára előnyös a szállítás. Ezek mellett négy olyan lehetőséget is kínálunk, amelyek a kedvezőbb árakat még kedvezőbbé varázsolják.

  1. A Hónap akciója olyan időközönként változó termékeket tartalmaz, amelyek akcióssá válnak.
  2. Az Akciós padlók menüpontban tökéletes minőségű termékek találhatók, de már lehet, hogy csak kis mennyiség van belőlük, vagy kivezetik, nem gyártják többé a terméket. Itt rendszerint szólunk, hogy az utódtermék enyhe színárnyalatnyi eltérést tartalmazhat.
  3. A Kifutó termékek csak a készleterejéig vásárolhatók, utánpótlásukat nem tudjuk biztosítani.
  4. A Kifutott termékek helyettesítői menüpont alatt található termékek abban segítenek, hogy a már forgalomból kivezetett termékeket be lehessen azonosítani és, ha van helyettesítő vagy hozzá hasonló termék, színben és egyéb paraméterekben, akkor a termékre kattintva megtalálható az általunk javasolt alternatív lehetőség.

Mindezzel időt és pénzt is tud spórolni. Ha valaki ennél is többet szeretne, akkor az számíthat ránk, mert a Padlófutárnál nem csak megrendelni lehet a laminált padlókat, hanem azok lerakását is vállaljuk! Ez különösen akkor fontos, ha az illető nem jártas a laminált padló szakszerű lerakásában! Ilyenkor érdemes szakembereinkre bízni a munkát, hogy a laminált padló lerakása tökéletes és költséghatékony legyen.

Amikor azt mondjuk, hogy fontos a minőség és számít az ár, akkor valóban komolyan gondoljuk, hogy minden vásárlónk megérdemli a legjobbat, anélkül, hogy fel kellene áldoznia az anyagi stabilitását.

Pin It on Pinterest