HoloHex – réz színű fémhatású hatszögletes 3D falmatrica, hexagon

2648 Ft

 

Ennek a terméknek van egy nikkelhatású ikerpárja annak, aki hidegebb színre vágyik. Ez tökéletes választás a gyors és egyszerű dekorációs megoldáshoz.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 29,4 x 30,3 x 0,4 cm
Egységár: 2648 Ft /darab
Beltéri termék: igen

Leírás

Termékkód: FM-464
Kategória: öntapadós 3D falmatrica
Dimenzió (mm): 29,4 x 30,3 x 0,4 cm
Értékesítés módja: darab
Alapanyag: Alumínium
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 2648 Ft
Beltéri termék: igen
Dekorációs stílus: mozaik
Mozaikdarab formája: kis hatszögek, hexagon
Öntapadós: igen
UV-álló: igen
Vízálló: nem
Karc-, ütés- és kopásálló: igen
Tűzhelytől lévő távolsága: min. 20 cm

3D falmatrica, csempematrica, mozaikmatrica? Még a piac is keresi a tökéletes nevet, hiszen ez a termék annyira innovatív, hogy mindig jobb és újabb változatok látnak napvilágot.

 

Ha eltekintünk a HoloHex – réz színű fémhatású hatszögletes 3D falmatrica elsőre is látható szépségétől, akkor még elmondhatjuk, hogy egyik legnagyobb előnye a DIY. A hagyományos csempéktől eltérően a felszereléséhez nem kellenek speciális szerszámok és szaktudásra sincs szükség. Az öntapadós falmatricákat, csempematricákat bárki telepítheti, aki rendelkezik alapvető barkácsolási ismeretekkel és betartja a következő szabályokat:

  • A 3D falmatrica padlóra ragasztása nem javasolt.
  • Tartson távolságot nyílt lángtól minimum 50 cm.
  • A falmatricák vágásához ajánlott szerszámok: fémfűrész, fémolló.
  • Felhelyezés után a termék már nem mozdítható!
  • A termék csak beltéri használatra alkalmas.
  • A 3D falmatrica csak sima, száraz és tiszta felületeken használható.
  • Nem ajánlott vízzel közvetlenül, hosszan tartó érintkezésben használni (pl. zuhany alatt).

 

Mivel a HoloHex – réz színű fémhatású hatszögletes 3D falmatrica öntapadó hátlappal van ellátva, ez gyors és egyszerű felhelyezést tesz lehetővé. Egyszerűen húzza le a hátlapot, és ragassza fel a lapokat a kívánt falfelületre. Nincs habarcs, nincs rendetlenség, nincs kosz és semmi felhajtás!

 

3D falmatrica-panelek telepítése

 

A falmatricát alkotó 1 cm oldalakkal rendelkező hexagonok csiszolt rézhatású fémfelülettel rendelkeznek. Érdekességüket az adja, hogy a rajtuk lévő felületi szálcsiszolás iránya nem egyezik meg és így a fény sokszor csak az azonos felületeket emeli ki. Viszont, ha csak egy fél centit is elmozdulunk, már megváltozik a kép! Az ősi kultúrákban a réz mindig is a gazdagság és a hatalom szimbólumaként szolgált. A hajdani uralkodók, fáraók és királyok palotái díszítve voltak réz szobrokkal, ékszerekkel és értékes háztartási eszközökkel, melyek ragyogása elvakította az egyszerű embereket. Az idők során a réz megtalálta sikeres útját az emberek mindennapi életébe. A középkori konyhákban, a régi idők templomainak csengőin és oltárai díszítése után egyre inkább az otthonokba is beköltözött. A mesterien kidolgozott réz csillárok, tükrök és bútorok olyan varázst és eleganciát kölcsönöztek a belső tereknek, amit más anyagok sosem értek el.

Ahogy a világ modernizálódott, a réz is új életre kelt. Lehet, hogy ez a HoloHex – réz színű fémhatású hatszögletes 3D falmatrica meséje. Ha másfajta, de karakteres fémhatású falmatricát keres, akkor többféle változatot is tudunk ajánlani, színben és különböző dizájnnal. Falmatricáink többféle változatban, színben és különböző dizájnnal kaphatóak. Ha nagyobb szabású tervei vannak, vagy fürdőszobába keres terméket, akkor a falpeneleket ajánljuk!

Facebookon is kereshet minket!

További információk

Felület

Színtónus

Mozaikforma

Színek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>