Szállítás

Az általunk forgalmazott laminált padlókat és kiegészítő termékeket Budapesten a XIV. kerületi raktárunkban veheti át személyesen vagy kiszállítást kérhet.

Amennyiben kiszállítást kér, legyen szíves vegye fel kolléganőnkkel a kapcsolatot, vagy hívja fel központi számunkat!

Internetes oldalunk nem webáruház és nem online áruház. A termékeket elektronikus levél útján, ügyintézőnkkel vagy területi képviselőnkkel való egyeztetés után tudja megvásárolni. A mintákat előzetes egyeztetés után raktárunkban tudja megtekinteni. A megvásárolandó termékeket előre utalással vagy helyszíni kifizetéssel tudja rendezni.

 

Általános információ a szállítással kapcsolatban

Termékeinket Budapest határáig – amennyiben készleten vannak termékeink – 2-4 napos szállítási határidővel tudjuk kiszállítani a megadott címre 10000 Ft + áfa (bruttó 12700 Ft) áron vagy 10 000 Ft nettó értékű vásárlás felett ingyenesen. A távolabbi területekre és esetlegesen külföldre külön egyedi megállapodás szerint szállítunk. A megrendelt árut munkanapokon, előzetes e-mail vagy telefonos egyeztetést követően szállítjuk ki. Szállítási díj belföldön (Budapest határán kívül) nettó 10000 Ft, 700 kg alatt, a felett egyedi megállapodás szerint szállítunk.

A laminált padlón és a szegélylécen KÍVÜL minden termék postai úton kerül kiszállításra. Ha a csomag szabványcsomag, akkor a szállítási díj nettó 2500 Ft (bruttó 3175 Ft), de ha a csomag bármelyik oldala meghaladja a 70 cm-t és a súlya nem haladja meg a 10 kilogrammot, akkor a szállítási díj nettó 5000 Ft (bruttó 6350 Ft).

Pin It on Pinterest