Szállítás

Az általunk forgalmazott laminált padlókat és kiegészítő termékeket Budapesten a XIV. kerületi raktárunkban veheti át személyesen vagy kiszállítást kérhet.

Amennyiben kiszállítást kér, legyen szíves vegye fel kolléganőnkkel a kapcsolatot, vagy hívja fel központi számunkat!

Internetes oldalunk nem webáruház és nem online áruház. A termékeket elektronikus levél útján, ügyintézőnkkel vagy területi képviselőnkkel való egyeztetés után tudja megvásárolni. A mintákat előzetes egyeztetés után raktárunkban tudja megtekinteni. A megvásárolandó termékeket előre utalással vagy helyszíni kifizetéssel tudja rendezni.

 

Általános információ a szállítással kapcsolatban

A megrendelt árut munkanapokon, előzetes e-mail vagy telefonos egyeztetést követően szállítjuk ki. Termékeinket Budapest határáig – amennyiben készleten vannak – 2-4 napos szállítási határidővel tudjuk kiszállítani a megadott címre 7000 Ft + áfa (bruttó 8890 Ft) áron.

Szállítási díj belföldön (Budapest határán kívül) 17 000 Ft+áfa (bruttó 21 590 Ft), 700 kg alatt, 700 kg felett egyedi megállapodás szerint szállítunk. Távolabbi területekre és esetlegesen külföldre külön egyedi megállapodás szerint szállítunk.

A laminált padlón és a szegélylécen KÍVÜL minden termék postai úton is kerülhet kiszállításra. Ha a csomag szabványcsomag, akkor a szállítási díj nettó 4000 Ft (bruttó 5080 Ft), de ha a csomag bármelyik oldala meghaladja a 70 cm-t és a súlya nem haladja meg a 10 kilogrammot, akkor a szállítási díj nettó 7000 Ft (bruttó 8890 Ft). 150cm-nél hosszabb termékeket NEM tudunk postai illetve csomagküldő szolgálattal küldeni.

Pin It on Pinterest