Akció!

Krono Original K461 Antique Volcano Oak laminált padló széles panel

Original price was: 10405 Ft.Current price is: 9459 Ft.
négyzetméter ár: 3 799 Ft

A Krono Original Atlantic K461 Antique Volcano Oak nedvességálló laminált padló felülete egy speciális anyaggal van bevonva, aminek köszönhetően, védve lesz a kisállatok karmai okozta sérülésektől is, vagy a különböző mechanikai sérülésektől is, mint például kisebb leeső tárgyak vagy bútorok áthelyezésekor keletkezett karcolások.

A termék  megszűnt!

Már csak 1 csomaggal rendelhető! ( 2,49 nm)

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 242 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.49 m2
Egységár: 4 199 Ft / m2
Csomag ára: 10 405 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: A-K461 V4 SZ
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 242 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.49 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 4 199 Ft / m2
Csomag ára: 10 405 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

20 év garancia, a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken általános használatra.

A Krono Original K461 Antique Volcano Oak  laminált padló széles panel, nevéhez hűen, némi antik hatást nyújthat a felhasznált környezetben. Ez persze nem azt jelenti, hogy a csak ebben a stílusban készült szobák és terek mutathatnak jól ezzel a nedvességálló laminált padlóval. Egy modern közeg, kontrasztot állíthat fel a két stílus között.

De a Krono Original K461 Antique Volcano Oak laminált padló széles panel nem csak látványos megjelenést biztosít, a vele lefedett tereknek, irodáknak és szobáknak.

Hanem szabad szemmel szinte nem is lehet megkülönböztetni a valódi fától, ezt a 8 mm vastagságú, autentikus dombornyomott laminált padlót. Ez azért lehetséges, mert ennek laminált padlónak a gyártása során, olyan innovatív technológiákat alkalmaztak, amelyeknek hála, egy igazán strapabíró és tartós padlót tudtak létrehozni. Ezt bizonyítja, a 20 év gyártói garancia is, amely a garanciális feltételek betartása mellett lesz érvényes.

Az időtállóságát ennek a nedvességálló laminált padlónak, a hő- és fényállósága is elősegíti. Nem kell attól tartanunk, hogy laminált padlónkat olyan helyiségbe rakjuk le, ahol jellemzően erős és gyakori a napsütés. Hiszen, még a nap UV-sugárzása sem fogja kiszívni a laminált padlónk színét. A Krono Original K461 Antique Volcano Oak laminált padló felülete egy speciális anyaggal van bevonva, aminek k öszönhetően, védve lesz a kisállatok karmai okozta sérülésektől is, vagy a különböző mechanikai sérülésektől is, mint például kisebb leeső tárgyak vagy bútorok áthelyezésekor keletkezett karcolások.

Ennek a laminált padlónak a lerakása, ragasztómentesen történik.

A 1 click 2 go technikával lehet a paneleket összeilleszteni, ami egyrészt megkönnyíti, másrészt felgyorsítja a padlólerakás folyamatát. Ha segítségre lenne szüksége a padlóelemek lehelyezésében, akkor keresse kollégáinkat, akik nagy szakértelemmel segítenek Önnek! Kövessen minket Facebook oldalunkon is! Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-magnus-tolgy-oak-magnus/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest