Fehér márvány – nyíl alakú ezüst fémdekoros csempematrica

2648 Ft

 

Ha a fekete márvány nem a kedvence, akkor a fehéret ajánljuk. Mindkettő nagyon elegáns, de a sötét és világos hatás miatt érdemes jól választani.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 27 x 27 x 0,4 cm
Egységár: 2648 Ft /darab
Beltéri termék: igen

Leírás

Termékkód: FM-426
Kategória: öntapadós 3D falmatrica
Dimenzió (mm): 27 x 27 x 0,4 cm
Értékesítés módja: darab
Alapanyag: Alumínium
Származási hely: Lengyelország
Egységár: 2648 Ft
Beltéri termék: igen
Dekorációs stílus: mozaik
Mozaikdarab formája: nyíl
Öntapadós: igen
UV-álló: igen
Vízálló: nem
Karc-, ütés- és kopásálló: igen
Tűzhelytől lévő távolsága: min. 20 cm

A Fehér márvány – nyíl alakú ezüst fémdekoros csempematrica elegáns megjelenése luxusérzetet kölcsönöz egy térnek vagy egy konyhának anélkül, hogy túlzott költségekkel járna.

 

Nem kell mindig kompromisszumot kellene kötni a megjelenés vagy a minőség terén, ha nem akarunk vagyonokat költeni igazi márványra! A képzeletnek nincs határa szokták mondani, tehát most képzeljünk el egy elegáns teret, ami nagyon gyorsan megalkothatunk. Legyen ez egy konyhapult hátfala! Valószínűleg nem csak a főzési rutin fog változni egy ilyen konyhában, hanem egy csipetnyi luxus segítségével gyorsan gourmet kalandorrá változhatunk, mi magunk is. Ha mi magunk csináljuk a falmatricák felrakását, akkor a vendégeink is megtudják, hogy nem csak a konyhaművészet a főzés terén vagyunk kreatívak, hanem a lakberendezés terén is. A Fehér márvány – nyíl alakú ezüst fémdekoros csempematrica segítségével sikerülhet valódi műremekeket alkotnia.

Egy régi mondás szerint az út a jó dizájnhoz a költségvetésen át vezet, és például az Ön konyhája bizonyítja is majd, hogy az elegancia és a megtakarítás kéz a kézben is járhatnak. Miért mondjuk mindezt? Mert a vendégek lehet, hogy sokáig nem fogják elhinni azt a tényt, hogy a konyhai hátfal nem valódi márvány. De mire ez kiderül, addigra már mindannyian el fognak merülni a szépségében. Ne aggódjon, a titka nálunk biztonságban lesz, nem fogjuk elárulni konyhai trükkjeit senkinek. A legjobb része pedig az lehet, hogy miközben mindenki csodálja konyhája elegáns és luxus stílusát, Ön hátradőlhet és élvezheti a megspórolt pénzt egy jó vacsorán.

 

A Fehér márvány – nyíl alakú ezüst fémdekoros csempematrica a fekete párjával a méretekben teljesen a megjelenésben egyáltalán nem egyezik. Nem csak azért mert az alap a fehér szín, szürkés márványerezettel, hanem azért is, mert a réz csík helyett e termék esetében ezüst csík van.

 

Vegye figyelembe a következőket és valóban tökéletesen elégedett lesz!

  • A termék csak beltéri használatra alkalmas és
  • a 3D falmatrica csak sima, száraz és tiszta felületeken használható.
  • Nem ajánlott vízzel közvetlenül, hosszan tartó érintkezésben használni (pl. zuhany alatt).
  • A 3D falmatrica padlóra ragasztása nem javasolt.
  • Tartson távolságot nyílt lángtól minimum 50 cm.
  • A falmatricák vágásához ajánlott szerszámok: fémfűrész és fémolló.
  • Felhelyezés után a termék már nem mozdítható!

A 3D falmatrica felhelyezése rendkívül egyszerű folyamatot jelent. A telepítés három egyszerű lépéssel kivitelezhető, melyet az alábbi ábra is remekül szemléltet.

3D falmatrica-panelek telepítése

 

Falmatricáink többféle változatban, színben és különböző dizájnnal is kaphatóak. A választék széles, a felhasználás speciális. Ezért, ha mégis nagyobb szabású tervei lennének, vagy fürdőszobába keres olyan terméket, ami alatt megmaradhat a régi burkolat, akkor a falpeneleket ajánljuk figyelmébe! De Facebookon is érdemes keresni és követni minket!

További információk

Felület

Színtónus

Mozaikforma

Színek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>