Kronostep SPC vinyl padló Z212 Sand Dune Oak

18807 Ft
négyzetméter ár: 9547 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z212 Sand Dune Oak kifogástalan választás lakásokba, valamint különböző üzlethelyiségekbe is. Magas kopásállósága nagy igénybevétel mellett is hosszantartó minőséget biztosít. A 100%-ig vízálló anyag pedig biztosítja, hogy a legtöbb helyiségben alkalmazható legyen.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-Z212 V4 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z212 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z212 Sand Dune Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z212 Sand Dune Oak padlóra 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett.)

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

A Kronostep SPC vinyl padló Z212 Sand Dune Oak elegáns tagja a Kronostep SPC padlócsaládnak. Természetes fa hatásával színvonalas megjelenést tükröz, de az SPC padlópaneleknek nemcsak a megjelenése természetes, hanem az összetétele is. Ebből adódóan igazán strapabíró minőséget és hosszantartó élményt nyújtanak.

A kissé hidegebb, szürke árnyalattal rendelkező Kronostep SPC vinyl padló Z212 Sand Dune Oak egy letisztult stílusú választás vásárlóink számára. Tökéletesen illik a fényes és modern terekbe, üzlethelyiségekbe is. A visszafogottság viszont nem egy unalmas, sokkal inkább egy harmonikus légkört biztosít.

Kialakításának köszönhetően a vinyl padló tetszés szerint formálható, vágható. A lefektetéshez kialakított Top Clic rendszerrel a telepítés gyors, egyszerű és biztonságos, nem igényel nagy szakmai tapasztalatot. Abban az esetben viszont, ha nem rendelkezik megfelelő burkolói alaptudással, keresse fel a Padlófutár munkatársait!

A Z212 Sand Dune Oak alkalmas fürdőszobák és konyhák burkolataként is, mivel 100%-ig pára- és vízállók. Ezen felül padlófűtés telepítése is kivitelezhető, a vinyl padló alacsony hőellenálló képessége miatt. A Kronostep SPC termékei könnyedén alkalmazkodnak a hétköznapokhoz. Éppen ezért a tisztításával sem lesz gond, mert a vinyl padló felmosható, valamint porszívózható is.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

A Krono Original 2020/21 termékcsaládja egy olyan 4 oldalt fózolt, modern ásványi-polimer extrúziós technológiával készülő padlóburkolat, mely tökéletesen ellenáll a kopásnak, a napfény által okozott fakulásnak. Az SPC (Stone Polymer Composite vagy Stone Plastic Composite) természetes ásványi- és kőtörmelékeket polimerekkel, hidraulikus nyomással műanyaggal összeragasztott padlóburkolat. Ennél fogva a Kronostep SPC termékei magas minőségű, tartósabb fejlesztés.

Az új generációs Kronostep SPC vinyl padlók különleges összetételüknél fogva nem tágulnak hőmérsékletváltozásra, így évtizedeken keresztül kifogástalan minőségű és megjelenésű padlója lehet otthonában vagy üzlethelyiségében.

Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető!

Az alábbi linken keresztül adhatja hozzá a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/spc-szegolecek/z212-kronostep-sand-dune-oak-padlo-szegolec/

A lefektetéséhez szükséges egyéb kiegészítők szintén beszerezhetőek a Padlófutár weboldalán.

Az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, viszont jó tudni, hogy hová, milyen padlóburkolatot érdemes tenni. Látogassa meg Facebook oldalunkat további információkért! Ha az ár és a minőség a legfontosabb, vásároljon nálunk!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest