Kronostep SPC vinyl padló Z209 Butterscotch Oak

18807 Ft
négyzetméter ár: 9547 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z209 Butterscotch Oak megfelelő választás az otthon bármely helyiségébe. Nagy sűrűségének köszönhetően erős stabilitást garantál. Mivel sokkal tartósabb, mint a hagyományos padlópanelek, ellenáll az otthoni igénybevételnek az előszobától akár a fürdőszobáig.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-Z209 V4 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z209 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z209 Butterscotch Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z209 Butterscotch Oak termékre 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett.)

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

Tökéletesen beilleszkedve a Kronostep SPC termékcsalád tagjai közé, a Kronostep SPC vinyl padló Z209 Butterscotch Oak egy kifejezetten modern és minőségi padlóburkolat. Természetes összetételének eredményeképpen strapabíró, és sokkal tartósabb, mint a hagyományos vinyl padlók.

A fa megjelenése valósághű hatást kelt, éppen ezért nemcsak praktikus, de kellemes vizuális élményt is nyújt. A Kronostep SPC vinyl padló Z209 Butterscotch Oak burkolat megfelelő választás a legtöbb beltéri helyiségbe. Természetes hatásánál fogva a finom közepes árnyalatú, faerezetű mintájával a sötét és világos bútorokhoz, falakhoz is gyönyörűen passzol.

Vízálló felületének köszönhetően különféle helyiségben alkalmazható, még a pára sem fog gondot okozni. Mivel a termék tetszés szerint alakítható, vágható, a Kronostep SPC vinyl padló lerakása nem kíván magas szakértelmet. Az ehhez kialakított Top Clic rendszer gyors, egyszerű és biztonságos telepítést tesz lehetővé. Abban az esetben, ha nem rendelkezik a kellő szakmai tapasztalattal, keresse a Padlófutár szakembereit a tökéletes lerakáshoz!

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

Az SPC vinyl padló Z209 Butterscotch Oak a Krono Original 2020/21 padlókollekciójának legújabb terméke. Az SPC (Stone Polymer Composite vagy Stone Plastic Composite) egy ásványi-polimer kompozit. A 4 oldalt fózolt, magas minőségű vinyl padlóburkolat készítése során az ásványi- és kőtörmeléket polimerekkel, azaz műanyaggal ragasztják össze hidraulikus nyomás segítségével.

A termék különleges anyagösszetétele nemcsak a stabilitást garantálja. A Kronostep SPC vinyl padló Z209 Butterscotch Oak padlóburkolata, akárcsak többi SPC vinyl padlóink, nagyon alacsony hőellenállással rendelkeznek, ennél fogva a padlófűtés telepítése is lehetséges. Tisztítása sem fog gondot okozni a háztartásokban, valamint az üzletekben, hiszen az felmosással és porszívó használatával is elvégezhető.

A Padlófutár weboldalán a burkolat lefektetéséhez szükséges egyéb kiegészítők szintén beszerezhetőek. Ezenfelül a termékhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható.

Az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, de jó tudni, hogy nem mindegy, milyet hova teszünk. Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>