Kronostep SPC vinyl padló R110 Flamenco Oak széles panel

29363 Ft
négyzetméter ár: 9723 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló R110 Flamenco Oak széles panel ideális alap számos beltéri helyiségben. Kopásálló, vízálló, alacsony hőellenállású, színtartó. Ezek a rendkívüli tulajdonságok jellemzik a Kronostep SPC vinyl padlóburkolatot. Egyszerűen és könnyen lerakható vinyl padló 15 év garanciával. Padlófűtésre is letehető. Mivel 23/32 AC4 kopásállóság jellemzi, így akár nagy terhelésnek kitett otthonokba és kisebb forgalmú üzlethelyiségekbe is kiváló választás.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 3,02 m2
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-R110 V4 SZ Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R110 V4 SZ
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló R110 Flamenco Oak széles panel
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 3,02 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 19 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló R110 Flamenco Oak széles panel termékre 15 év garancia (Garanciális feltételek betartása mellett).

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

Magas tűrőképességének köszönhetően a Kronostep SPC vinyl padló R110 Flamenco Oak széles panel termékünk egy hosszú éveken keresztül magas minőséget biztosító termék. Megjelenése sem okoz csalódást, ugyanis a világosbarna-árnyalat élethű fahatást ad és kellemes vizuális élményt biztosít.

A modern trendeknek megfelelve, a Kronostep SPC vinyl padló R110 számos beltéri helyiségében lehelyezhető, ezt pára- és vízállósága garantálja. A nappalitól a konyhán keresztül, egészen a fürdőszobáig egységes képet alkothat a különböző terekben.

A Kronostep SPC vinyl padló R110 további előnye, hogy könnyedén telepíthető padlófűtésre is, mivel a hőellenállása alacsony. Tisztítása is egyszerű, mert használható felmosóeszköz és porszívó is a tiszta környezet fenntartásához.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 295 mm.

További információk

A 4 oldalt fózolt padló minőségi és praktikus. Összetételének köszönhetően, a magas védelem a folyadékokkal, elkopással, valamint színének fakulásával szemben garantált. A hidraulikus nyomás segítéségével készülő, ásványi- és kőtörmelékeket használ fel polimerekkel. Ez az SPC (Stone Plastic Composite vagy Polymer Composite) innovatív technológiai újdonsága.

Amennyiben ez nem lenne elég, anyagának köszönhetően a Kronostep SPC vinyl padlók a kívánt formára vághatók és lefektethetők. A Top Clic rendszer is ezt a gyors és biztonságos telepítést szolgálja, mely nem igényen magas szakmai tapasztalatot. Számos formában lerakható és tökéletesen vágható, illeszthető kis helyekre vagy bonyolult elrendezésű terekhez is kiváló. Könnyű fenntartani a tisztaságát, hiszen bármilyen felmosóval vagy porszívóval egyszerűen tisztítható. Abban az esetben, ha nem rendelkezik a kellő tudással, keresse fel a Padlófutár munkatársait és válassza a minőségi munkát!

A Kronostep SPC vinyl padló R110 Flamenco Oak széles panel lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető!

Az alábbi linken keresztül adhatja hozzá a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/spc-szegolecek/r110-kronostep-flamenco-oak-padlo-szegolec/

A Padlófutár szakemberi tudják, hogy az első a minőség és az ár. Mi vagyunk a legjobb döntés, vásároljon nálunk! Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>