Kronostep SPC vinyl padló Z186 Grey Seal Oak

Figyelem a termék megszűnt!

LVT padló helyett válasszon SPC vinyl padlót, melyre 30 év garanciát vállal a gyártó:
https://padlofutar.hu/krono-xonic-vinyl-lvt-padlo/

Cikkszám: KS-SPC-Z186 V4 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z186 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z186 Grey Seal Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 8 606 Ft / m2
Csomag ára: 16 920 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A termékre 15 év garancia (Garanciális feltételek betartása mellett).

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

A Kronostep SPC vinyl padló Z186 Grey Seal Oak padló az új generáció szimbólumává válva ötvözi a vinyl előnyeit a parketta esztétikájával. Ideális választás ez a termék magas páratartalmú helyiségek számára, például konyhákba vagy fürdőszobákba is.

A Kronostep SPC padlócsaládba tartozó Kronostep SPC vinyl padló Z186 Grey Seal Oak nagyon fejlett műszaki megoldás. A sok évig tartó termékfejlesztési munka eredményeként ez a termék tartósabb és karcállóbb vinyl padló, ami ráadásul vízálló is.

A lefektetéshez kialakított Top Clic rendszer gyors, egyszerű és biztonságos telepítést tesz lehetővé. Így akár egy szögletes vonalzó és egy szőnyegkés segítségével is könnyen levághatók a panelek a kívánt formára. Előnye, hogy tökéletesen vágható és illeszthető. Kis helyekre vagy akár bonyolult elrendezésű terekhez is jó választás. Könnyű fenntartani tisztaságát, mert bármilyen felmosóval vagy porszívóval egyszerűen tisztítható.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

Az SPC (Stone Plastic Composite vagy Stone Polymer Composite) padlók készítésee során az ásványi- és kőtörmeléket polimerekkel, azaz műanyaggal ragasztják össze hidraulikus nyomás segítségével. Ez biztosítja a magas minőségű és rugalmas a padlót, amely 4 oldalt fózolt.

A termék különleges anyagösszetétele miatt 100%-ig vízálló. Valósághű fahatás, faerezet és természetes színek jellemzik és számos mintázattal lerakható. Az SPC padlók Z186 Grey Seal Oak árnyalata egy szürkés árnyalat, amely igen kedvelt a vásárlók körében.

A padló lefektetéséhez szükséges egyéb kiegészítők szintén beszerezhetőek a Padlófutár weboldalán. Továbbá padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, de jó tudni, hogy nem mindegy, milyet hova teszünk. Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>