Kronostep SPC vinyl padló Z188 White Mist Oak

12055 Ft
négyzetméter ár: 6119 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z188 White Mist Oak 100%-os an vízálló, padlófűtésre is letehető. Egyszerűen és könnyen lerakható vinyl padló 15 év garanciával. 23/32 AC4 kopásállóság jellemzi, így akár nagy terhelésnek kitett otthonokba és kisebb forgalmú üzlethelyiségekbe is kiváló választás.

 A termék megszűnt! 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 6 119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag

Elfogyott

Cikkszám: KS-SPC-Z188 V4 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z188 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z188 White Mist Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 6119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A termékre 15 év garancia (Garanciális feltételek betartása mellett).

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

A Kronostep SPC padlócsaládba tartozó Kronostep SPC vinyl padló Z188 White Mist Oak egy nagyon fejlett műszaki megoldás, amely sok évig tartó termékfejlesztési munka eredménye. A Kronostep SPC vinyl padló Z188 White Mist Oak tartósabb és karcállóbb vinyl padló, ami vízálló is. A lefektetéshez kialakított Top Clic rendszer gyors, egyszerű és biztonságos telepítést tesz lehetővé, így akár egy szögletes vonalzó és egy szőnyegkés segítségével is könnyen levághatók a panelek a kívánt formára.

A Kronostep SPC vinyl padlók az új generáció szimbólumává válva ötvözik a vinyl előnyeit a parketta esztétikájával. Ez teszi ideális választássá a terméket magas páratartalmú helyiségek számára, például konyhákba vagy fürdőszobába is.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

A Kronostep SPC vinyl padló Z188 White Mist Oak a Krono Original 2020/21 SPC (Stone Plastic Composite vagy Stone Polymer Composite) padlókollekciójának új terméke. E padlótípus készítése során az ásványi- és kőtörmeléket polimerekkel, azaz műanyaggal ragasztják össze hidraulikus nyomás segítségével. Ettől lesz magas minőségű és rugalmas a padló, amely 4 oldalt fózolt.

A termék különleges anyagösszetétele miatt 100%-ig vízálló. Hasonlóan az SPC padlókhoz, ez is az általában ismert padlóktól tízszer, a laminált padlóktól hússzor ütésállóbb. Továbbá az SPC padló jóval felhasználóbarátabb, mert a lapok lehetnek akár előre perforáltak is. Valósághű fahatás, faerezet és természetes színek jellemzik és számos mintázattal lerakható. Előnye, hogy tökéletesen vágható és illeszthető. Kis helyekre vagy akár bonyolult elrendezésű terekhez is tökéletes választás. Könnyű fenntartani tisztaságát, mert bármilyen felmosóval vagy porszívóval egyszerűen tisztítható.

A padló lefektetéséhez szükséges egyéb kiegészítők szintén beszerezhetőek a Padlófutár weboldalán. Továbbá padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, de jó tudni, hogy nem mindegy, milyet hova teszünk. Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>