Kronostep SPC vinyl padló Z215 Haystack Oak

18807 Ft
négyzetméter ár: 9547 Ft

 

Az új Kronostep SPC vinyl padló Z215 Haystack Oak kiváló választás minden területre. Amellett, hogy esztétikus, hosszútávú minőséget biztosít magas ellenállóképeségének eredményeképp. Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a kopásállóság, a pára- és vízállóság, valamint a lehetőség padlófűtés telepítésére is.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-Z215 V4 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z215 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z215 Haystack Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z215 Haystack Oak termékre 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett.)

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

Az innovatív Kronostep SPC termékei kerámia őrleményből álló polimerekkel ragasztott módszerrel készülnek. Ebbe a termékcsaládba tartozik a Kronostep SPC vinyl padló Z215 Haysack Oak padlópanelje is. Anyagösszetételéből adódóan az SPC padlók oldószer-, ftalát- és PVC-mentesek, ezért maximálisan környezetbarát megoldásnak számítanak.

A világos szürkés-barna tónusú vinyl padló tökéletesen mutat a beltéri légkörben. A nagyon világos, akár fehér berendezéssel kifejezetten elegáns képet tükröz. Sötétebb bútorokkal pedig remekül kontrasztba hozható ez a vinyl padló is. Ezáltal a szín nem korlátozza le túlzottan a lehetőségeket. Különleges megjelenése az egész otthont díszítheti, mivel a Kronostep SPC padlóburkolata bárhol lefektethető. Legyen szó akármilyen helyiségről vagy üzlethelyiségről, a Kronostep SPC vinyl padló Z215 Haysack Oak pára- és vízállóságának köszönhetően akár a fürdőszobában és a konyhában is helytáll. Ezzel egységes képet biztosít az otthonokban az előszobától akár a fürdőszobáig.

A vinyl panelek a kívánt formára vághatók, gyors, ugyanakkor biztonságos munkával. A Top Clic rendszerrel az SPC padlópanelek lefektetése gyerekjátékká válik. Abban az esetben, ha nem rendelkezik egy alap szakmai tudással, keresse fel a Padlófutár munkatársait az eredményes munkavégzés érdekében!

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

A Stone Plastic Composite vagy Stone Polymer Composite padló rövidítését takaró új műszaki technológiával fejlesztett Kronostep SPC padló egy olyan innováció, amely akár évtizedeken keresztül kopásmentes padlót biztosít otthonában. A természetes összetevőkből álló ásványi- és kőtörmelékeket polimerekkel, vagyis műanyaggal ragasztják össze egy magas hidraulikus nyomású módszerrel. Ettől rendelkeznek a 4 oldalt fózolt padlók magas igénybevétel esetén is színvonalas ellenállóképességgel.

A Z215 Haysack Oak megvásárlásával padlója akár évtizedeken keresztül esztétikus maradhat. Tisztaságát is könnyű fenntartani, ugyanis bármilyen felmosóval vagy porszívóval egyszerűen tisztítható.

Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető!

Az alábbi linken keresztül adhatja hozzá a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/spc-szegolecek/z215-kronostep-haystack-oak-padlo-szegolec/

A Padlófutár weboldalán különböző egyéb kiegészítők szintén beszerezhetőek!

Az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, de jó tudni, hogy nem mindegy, milyet hova teszünk. Üzletünkkel kapcsolatos információkért látogasson el Facebook oldalunkra is! A minőség és az ár mindig fontos, ezért vásároljon a Padlófutárnál!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>