Korner Floor SPC Rocky Oak 501560 vízálló padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A Korner Floor SPC Vinyl laminált padlók SPC technológiával készülnek. Az SPC, azaz a „Stone Plastic Composite” egy innovatív technológia által létrehozott anyag, amelyet különböző padlók gyártására használnak. Egyedisége a padlók már kialakított előnyeit és a fogyasztók egyre növekvő igényeihez való alkalmazkodást ötvözi. A Korner Floor SPC Rocky Oak 501560 vízálló padló esetében a fapadló küllemével szinte 100%-ban megegyező, azonban vízálló padlót vásárolhat.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.257 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501560
Terméknév: Korner Floor SPC Rocky Oak 501560 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,5 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.257 m(10 db panel)
1 csomag súlya: 22,75 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

A Korner Floor SPC Rocky Oak 501560 vízálló padló rusztikus megjelenést kölcsönöz otthonának.

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 33, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erős használatra ajánlott laminált padló.
Míg az Osztály 42 azt jelenti hogy a padló ipari területek közepes igénybe vételű használatra is alkalmas.

A Korner Floor termékeket a rendkívüli funkcionalitás és a felhasznált anyagok ellenálló képessége, valamint a klasszikus fapadlók szépsége jellemzi. Így van ez a Korner Floor SPC Rocky Oak 501560 vízálló padló esetében is. A Korner Floor SPC Vinyl padlók valósághű fahatású dizájnnal, matt felülettel és egyedi, különleges megjelenéssel rendelkeznek, garantálva a természetes tölgyfapadló megjelenését az Ön otthonában is. Nevében is benne van, hogy 100%-ban vízálló, de ezen felül még fokozott ellenállással rendelkezik az ütésekkel és sérülésekkel szemben is. 42-es besorolási osztálya azt jelzi, hogy akár ipari területeken is lehetséges a használata. Stabil méretekkel bír és mindezt a hőmérséklettől függetlenül teszi.

Kialakítására az élethű fahatás és a faerezet tökéletes megjelenése jellemző, ahol a faszerkezet vagy a kőhatás valósághű ábrázolása és a természetes anyagok megjelenése az alapkövetelmény. Éppen ezért széles körű alkalmazási lehetőségei vannak. Ráadásként még az is elmondható, hogy jól ellenáll a mikrokarcolásokkal és kopással szemben is. De a jó tulajdonságok sora ezzel még nem ért véget.

A Korner Floor SPC Vinyl laminált padlók SPC technológiával készülnek.

Az SPC, azaz a „Stone Plastic Composite” egy innovatív technológia által létrehozott anyag, amelyet különböző padlók gyártására használnak. Egyedisége a padlók már kialakított előnyeit és a fogyasztók egyre növekvő igényeihez való alkalmazkodást ötvözi. A megfelelő összetevők kiválasztása lehetővé tette a funkcionális tulajdonságok optimalizálását, és ezáltal egy sokoldalú termék létrehozását, amely kitűnik a piaci vetélytársak közül. Hiszen a Korner Floor SPC Rocky Oak 501560 vízálló padló mentes a klasszikus padlóburkolatok hátrányaitól.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiáról árulkodik. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) Röviden elmondható, hogy a VOC A+ egy tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről tájékoztat a beltéri levegőben, amely a mérgező veszélyt jelenti a belélegzés során. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent a skálán. Pontosan ezért megfelelő a termék, akár babaszobákba és gyerekszobákba is, ha komolyan figyelünk a levegőminőségre és a környezetvédelemre. Gyerekbarát és emberbarát jellemzői közül kiemelkedik még egy, ami említést érdemel. Az antibakteriális felületkialakítás olyan élhető és egészséges otthont tesz lehetővé, ahol minden ember biztonságban és jól érezheti magát hosszú időn keresztül.

Fontos megemlíteni, hogy a Korner Floor SPC Rocky Oak 501560 vízálló padló antibakteriális felülettel rendelkezik és kifejezetten könnyen tisztítható, így az Ön otthonába is elvihetik a tisztaság és a kényelem érzését.

Ha segítséget szeretne kérni a padló lehelyezésében, akkor kattintson ide! Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hiszen szakértő kezek nyújtanak segítséget a padlólerakás folyamatában!

Jelentősebb pozitív tulajdonságait tekintve elmondható, hogy a Korner Floor SPC Vinyl padlók strapabírók, 100%-ban nedvességállók. Mindezek mellett környezetbarátok és ilyen technológiával is készülnek (lebomló anyagokból állítják őket elő), illetve padlófűtéshez is alkalmasak. Többek között magas kopásállóság és a tartós befektetés lehetősége jellemezi ezeket a padlókat, amelyek kiváló hangszigetelő és vízálló is tulajdonsággal is rendelkeznek. Ráadásul még csúszásmentes és tűzbiztos technológiával is tökéletesítették őket.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest