Korner Floor SPC Svéd tölgy 501557 vízálló padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

Manapság, a fejlett technológiának és a Korner Floor által gyártott Korner Floor padló SPC Svéd tölgy 501557 padlónak köszönhetően, a fapadló küllemével szinte 100%-ban megegyező, azonban vízálló padlókat vásárolhatunk.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.257 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501557
Terméknév: Korner Floor SPC Svéd tölgy 501557 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,5 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.257 m(10 db panel)
1 csomag súlya: 22,75 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

 

A KORNER FLOOR padlók és a Korner Floor SPC Svéd tölgy 501557 vízálló padló minőségét a műanyagfeldolgozás legújabb vívmányainak köszönheti. 

A 30 év tapasztalattal rendelkező lengyel gyártó a Korner Floor padló SPC Svéd tölgy 501557 padló megalkotásával az innovatív SPC technológiát és a fapadló ikonikus megjelenését ötvözte.

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 33, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erős használatra ajánlott laminált padló.
Míg az Osztály 42 azt jelenti hogy a padló ipari területek közepes igénybe vételű használatra is alkalmas.

A tudás és a tapasztalat eredményeképpen olyan padlót kap a vásárló, amely egyesíti a piacon elérhető padlóburkolatok legfontosabb előnyeit. A Korner Floor termékeket a rendkívüli funkcionalitás és a felhasznált anyagok ellenálló képessége, valamint a klasszikus fapadlók szépsége jellemzi. Az SPC, Stone Plastic Composite – egy technológiailag fejlett anyag, amelyet kemény padlók gyártásához használnak.

Már régóta töretlen sikere van a laminált padlóknak, azonban mindig akadtak olyan helyiségek, ahonnan nélkülöznünk kellett az ilyen típusú padlókat. Hiszen a gyakran visszatérő, magas páratartalom, az erős napsütés vagy éppen a kiömlő víz nem tett jót ezeknek. Manapság, a fejlett technológiának és a Korner Floor által gyártott Korner Floor padló SPC Svéd tölgy 501557 padlónak köszönhetően, a fapadló küllemével szinte 100%-ban megegyező, azonban vízálló padlókat vásárolhatunk.

A Korner Floor SPC Svéd tölgy 501557 vízálló padló hihetetlen tulajdonságokkal rendelkezik.

Nevéből is következően 100%-ban vízálló, fokozott ellenállással rendelkezik az ütésekkel és sérülésekkel szemben. 42-es besorolása akár ipari területeken is lehetővé teszi a használatát. Stabil méretekkel bír és teszi mindezt a hőmérséklettől függetlenül. Maga a termék környezetbarát, lebomló anyagokból készül az összeszerelése pedig roppant egyszerű és gyors. Mindezek mellett további előnye, hogy elnyeli a hangot és padlófűtésre is letehető.

Kialakítását az élethű fahatás és a faerezet tökéletes megjelenése határozza meg, ahol a fa szerkezete és a természetes anyagok megjelenése az alapgondolat. Éppen ezért széles körű alkalmazási lehetőségei vannak. De a jó tulajdonságok sora ezzel még nem ért véget, hiszen a Korner Floor SPC Svéd tölgy 501557 vízálló padló jól ellenáll a mikrokarcolásokkal és kopással szemben is.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) A VOC A+ egy tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről a beltéri levegőben, amely mérgező veszélyt jelent a belélegzés során. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent a skálán. Pontosan ezért megfelelő a termék, akár babaszobákba és gyerekszobákba is, ha komolyan figyelünk a levegőminőségre és a környezetvédelemre. Végül, de nem utolsó sorban, említést érdemel az antibakteriális felületkialakítás is, amely egy élhető és egészséges otthont tesz lehetővé.

Ha segítséget szeretne kérni a padló lehelyezésében, akkor kattintson ide! Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hiszen szakértő kezek nyújtanak segítséget a padlólerakás folyamatában!

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest