Krono Original Atlantic K472 Dove Cashmere Oak nedvességálló laminált padló

11320 Ft
négyzetméter ár: 5 099 Ft

A K472 Dove Cashmere Oak nedvességálló laminált padló egy úgynevezett MO.RE! technológiával készült, amelynek köszönhetően ellenállóvá válik a nedvességgel szemben. Ez egy 48 órás fröccsenés elleni védelmet jelent! Így például konyhában is jól alkalmazható. Hiszen egy kiborult pohár víz vagy egy egyszerű vizes baleset, amely következtében folyadék fröccsen a laminált padlóra, nem fogja azt tönkretenni.

A termék megszűnt, már csak 9 csomaggal rendelhető!

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.22 m2
Egységár: 5 099 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: A-K472 V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 099 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic K472 Dove Cashmere Oak nedvességálló laminált padló gyártása során igyekeztek olyan innovatív technológiákat alkalmazni, mint a MO.RE!, az A.B.C. baktériumellenes bevonat vagy a 1 click 2 go rendszer.

20 év garancia (Garanciális feltételek mellett).

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken általános használatra.

Ez a Krono Original Atlantic K472 Dove Cashmere Oak nedvességálló laminált padló középvilágos színe miatt optikailag növeli a teret, illetve enyhe szürke beütése miatt eleganciát sugall. A K472 Dove Cashmere Oak nedvességálló laminált padló egy úgynevezett MO.RE! technológiával készült, amelynek köszönhetően ellenállóvá válik a nedvességgel szemben. Ez egy 48 órás fröccsenés elleni védelmet jelent! Így például konyhában is jól alkalmazható. Hiszen egy kiborult pohár víz vagy egy egyszerű vizes baleset, amely következtében folyadék fröccsen a laminált padlóra, nem fogja azt tönkretenni.

Vastagság: 8 mm.
Panel szélesség 192 mm.

Felsorolunk még néhány fontos információt, amik fontos szempontok lehetnek ennek a nedvességálló laminált padlónak a kiválasztásakor:

 • Jól bírja az erős fényhatásokat.
 • Kisállatbiztos felület jellemzi.
 • Vastagsága 8 mm, illetve más Krono Atlantic padlók elérhetőek még 10 és 12 mm-es vastagságban is.
 • AC4 osztályba sorolták, amely magas kopásállóságot jelent.
 • Erre nedvességálló laminált padlóra 20 év gyártói garanciát (garanciális feltételek betartása mellett) biztosítanak, ha pedig a 12 vagy a 10 mm-es verziót választja, akkor 30 év gyártói garancia jár, szintén a garanciális feltételek betartása mellett.
 • Ez a padló 23-as osztályozása miatt, nagy igénybevételű lakossági területen, a 32-es osztályú besorolása miatt pedig mindennapos kereskedelmi felhasználásra egyaránt alkalmas.
 • (V-fuga) 4 oldalt fózolt.
 • Környezetbarát gyártástechnológiával készül, a termékcsaládba tartozó többi nedvességálló laminált padlóhoz hasonlóan. A gyártásához csak fenntartható forrásból származó fákat használnak fel.
 • Tölgyrajzolat borítja.
 • Autentikus dombornyomat fedi.
 • B.C. baktériumellenes bevonattal van ellátva.
 • 1 click 2 go lehelyezési technológiája miatt, csak egy szögletes vonalzó és egy lamináltpadló-vágó szerszám szükséges a lehelyezéséhez. De, ha biztosra szeretne menni és ezt a folyamatot szakértőkre bízná, akkor keresse kollégáinkat!

Ha szimpatikusnak találta a Krono Original Atlantic K472 Dove Cashmere Oak nedvességálló laminált padló terméket, akkor ne habozzon, rendelje meg! Ha pedig valami mást keres, de maradna vízálló laminált padlók vonalán, akkor érdemes több termékünket is megnéznie, hiszen széles kínálat várja Önt! Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide! Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>