Korner Floor SPC Norwegian Oak 501559 vízálló padló

22525 Ft
négyzetméter ár: 9980 Ft

 

A Korner Floor SPC Norwegian Oak 501559 vízálló padló számos pozitív tulajdonsággal bír, ezeknek köszönhetően tűnik ki a versenytársai közül. A Korner Floor SPC padlóburkolatok nem csak 100%-ban víz- és nedvességállók, hanem fokozottan ellenállnak az ütéseknek és a mechanikai sérüléseknek is.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.257 m2
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag

Elfogyott

Leírás

Termékkód: KF-501559
Terméknév: Korner Floor SPC Norwegian Oak 501559 vízálló padló
Kategória: Padló 5/42
Dimenzió (mm): 1240 mm x 182 mm x 5 mm
Kopásállóság: EN13329 AC4
Kopóréteg: 0,5 mm
Székgörgők ellenállása: ISO 4918: 2016 Nincs látható sérülés / Nem látható kár
Ütésállóság (labdateszt): Nagy golyóütésnek való ellenállás
Folt- és vegyszerállóság: igen
Vízálló: igen
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.257 m(10 db panel)
1 csomag súlya: 22,75 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC, Stone Plastic Composite
Egységár: 9980 Ft / m2
Csomag ára: 22 525 Ft / csomag
Padlófűtés: igen (max. 27 ºC)
Hőszigetelés: 0,151 W/m*K
Hőállóság: EN ISO 10456 0,045 m2k/W
Garancia: 20 év lakossági, 10 év kereskedelmi
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC4 osztály, erős igénybevétel
Ipari felhasználás: 42/AC4 osztály közepes igénybevétel
Alkalmazás: házak, lakások, szállodák, irodák
Telepítés: Ragasztómentes, mint „lebegő padló”

A Korner Floor SPC Norwegian Oak 501559 vízálló padló minőségét a műanyagfeldolgozás legújabb vívmányainak köszönheti.

A 30 év tapasztalattal rendelkező lengyel gyártó termékeként jött létre, a tudás és a tapasztalat ötvözésének eredményeként, a Korner Floor SPC Norwegian Oak 501559 vízálló padló, amelyet rendkívüli funkcionalitás és kiemelten nagy ellenálló képesség jellemez. Ez a padló egyesíti a piacon elérhető padlóburkolatok legfontosabb tulajdonságait.

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 33, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erős használatra ajánlott laminált padló.
Míg az Osztály 42 azt jelenti hogy a padló ipari területek közepes igénybe vételű használatra is alkalmas.

Kialakítását az élethű fahatás és a faerezet tökéletes megjelenése határozza meg, ahol a fa szerkezete és a természetes anyagok megjelenése az alapgondolat. Éppen ezért széles körű alkalmazási lehetőségei vannak. A Korner Floor padlók gyártásakor egy úgynevezett SPC anyagot használnak, amely a megrendelők egyre növekvő igényeihez hivatott alkalmazkodni. Az SPC, azaz „Stone Plastic Composite” egy fejlett technológiájú anyag, amelyet kifejezetten kemény padlók gyártásához használnak. Az SPC padlók rendkívül strapabírók, megjelenésükben élethű fa- vagy kőhatásúak. Ezek a nagyon elegáns padlóburkolatok, bátran választhatók otthonra, irodába, sőt, a nagy sűrűségű hordozórétegének köszönhetően akár ipari vagy forgalmasabb közösségi terekben történő alkalmazáshoz is megfelelő. Előnye, hogy tartós, hosszú élettartamú, és teljesen vízálló: Antibakteriális felületének köszönhetően könnyen tisztán tartható. De az SPC padlók akár padlófűtéssel rendelkező helyiségekben is alkalmazhatóak. Minden kétséget kizáróan elmondható, hogy a Korner Floor napjaink egyik leginnovatívabb és legtöbbet tudó vinyl padlója, amely odafigyel a környezet védelmére is.

A VOC A+ minősítés környezetbarát technológiára utal.

Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló! A VOC A+ egy tanúsítvány az illékony anyagok kibocsátásának szintjéről a beltéri levegőben, amely mérgező veszélyt jelent a belélegzés során. Az A+ nagyon alacsony kibocsátást jelent a skálán. Pontosan ezért megfelelő a termék, akár babaszobákba és gyerekszobákba is, ha komolyan figyelünk a levegőminőségre és a környezetvédelemre. Végül, de nem utolsó sorban, említést érdemel az antibakteriális felületkialakítás is, amely egy élhető és egészséges otthont tesz lehetővé mindenki számára.

Ha segítséget szeretne kérni a padló lehelyezésében, akkor kattintson ide! Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hiszen szakértő kezek nyújtanak segítséget a padlólerakás folyamatában!

A Korner Floor SPC Norwegian Oak 501559 vízálló padló számos pozitív tulajdonsággal bír, ezeknek köszönhetően tűnik ki a versenytársai közül. A Korner Floor SPC padlóburkolatok nem csak 100%-ban víz- és nedvességállók, hanem fokozottan ellenállnak az ütéseknek és a mechanikai sérüléseknek is. Segítenek a hangszigetelésben is, méretük pedig hőmérséklettől függetlenül stabil, tehát Önnek sem kell attól tartania, hogy a meleg idő, a napsütés kárt tenne ebben a kivételes vinyl padlóban.

Az SPC padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is. Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>