K635 Morille Pixie Oak Kronostep nedvességálló laminált padló

9535 Ft
négyzetméter ár: 3799 Ft

 

A K635 Morille Pixie Oak Kronostep nedvességálló laminált padló, ezt támogatja a lerakási technológiája is, ami egy új fejlesztés eredménye.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 7 mm
1 csomag tartalma: 2.51 m2
Egységár: 3 799 Ft / m2
Csomag ára: 9 535 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: KS75-K635
Kategória: Padló 7/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 7 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.51 m2
1 csomag panelszáma: 10 db
Származási hely: Lengyelország
Nedvességálló: igen
Egységár: 3 799 Ft / m2
Csomag ára: 9 535 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevételhez
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, közepes forgalomhoz

A Kronostep család termékei olyan laminált padlópanelek, amelyek ideálisak azok számára, akik szeretik a természetes megjelenést.

 

A K635 Morille Pixie Oak Kronostep nedvességálló laminált padló könnyen tisztítható és pénztárcabarát padló, amely hűen adja vissza a természetes fa megjelenését. Különlegessége a közepestől enyhén sötétebb színárnyalata. Azt, hogy a név maga mit jelent rejtély övezi, hogy milyen egy kobold tölgy azt is. Ugyanis, akinek ez az árnyalat bejön biztos lehet benne, hogy minőségi terméket vásárol.

A tölgy valamely színváltozatának és megjelenésének élethű változatát a K635 Morille Pixie Oak Kronostep nedvességálló laminált padló egy úgynevezett V-fugával teszi tökéletessé. Ettől a termék megjelenése még inkább hasonlít az eredeti fa padlókéhoz. (A V-horony a padlódeszka négy oldalának marása.) A K635 Morille Pixie Oak Kronostep nedvességálló laminált padló magas kopásállósági osztályba tartozik. Mind az otthonokba, mind a kereskedelmi területeken remekül megállja a helyét. A hosszú élettartam mellett ellenáll a mechanikai sérülésekkel szemben is. Ezért nagyobb forgalmú területekre is ajánlott, tehát tökéletes bejárati folyosók padlólapjaként, intenzív igénybevételnek és a háztartások nagy forgalmának kitett helyszínein. Erre a Kronostep nedvességálló laminált padlóra 15 év garanciát ad a gyártó a garanciális feltételek betartása mellett. VOC A+ minősítése jelzi, hogy ez a termék környezetbarát is. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

 

A K635 Morille Pixie Oak Kronostep nedvességálló laminált padló, ezt támogatja a lerakási technológiája is, ami egy új fejlesztés eredménye.

 

Az 1 click 2 go Pure+ ugyanis nagyban hozzájárul a nedvességállóság támogatásához. Pontosabban ezt a lerakási technológiát direkt a nedvességállóságra optimalizálták. Ezért van az, hogy a lehető legjobb ellenállást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben. (Fontos tudnia, hogyha ugyanaz a dekor egy régi rendszerrel volt kialakítva, azaz sima 1 clik 2 go Pure-el rendelkezett, akkor az ilyen panel sem hosszirányban, sem keresztben nem lesz kompatibilis az új rendszerű panellel.)

Kiválóan alkalmas állattartó, állatbarát otthonokba, mert hivatalos minősítése szerint is kisállatbiztos padló.  A színek fényállóságát meghatározó kék skálán pedig a legmagasabb, 6-os értéket kapta. Alkalmas tehát intenzív napfénynek kitett helyiségekbe, mint például télikertek, napszobák vagy nagyobb üvegfelületekkel rendelkező helyiségek. De a lényeg, hogy ez a laminált padló nedvesség és fröccsenésálló. Azaz sokkal nedvességállóbb, mint a hagyományos laminált padlók. Az angol nyelven jól csengő szlogen szerint a mo.re! technológia még ennél is többet kínál, mert környezetbarát termék és antibakteriális felülete gátolja a baktériumok szaporodását a padlón.

Ha szeretne ilyen padlót otthonába, akkor rendelje meg! Vagy látogassa meg további információért a Facebook oldalunkat is! Kérdezzen kollégáinktól vagy bátran, kérje tanácsainkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest