Krono Original Castello Classic K462 Gold Volcano Oak laminált padló

8656 Ft
négyzetméter ár: 3 899 Ft

 

A K462 laminált padló mintázata, illetve dekorjai a trenditől a klasszikusig kínálnak választási lehetőséget a vásárlók számára. A laminált padló nagy előnye, hogy folt- és lenyomatálló, így nem kell idegeskedni, ha véletlenül kilöttyen a bor vagy a kávé, mert az nem tesz majd kárt a laminált padlóban és gyorsan feltörölhető.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,22 m2
Egységár: 3 899 Ft / m2
Csomag ára: 8 656 Ft / csomag

Leírás

Termékadatok

Termékkód: CASC-K462P
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Original Castello Classic K462 Gold Volcano Oak, Planked (NL)
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 3 899 Ft / m2
Csomag ára: 8 656 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.06 m2K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Castello termékcsalád tökéletesen illik mind a modern, mind a hagyományos terekbe. Főleg azért mert felületi kialakítása, mintázata és színei számos tervezési lehetőséget kínálnak. Továbbá könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, így biztosan sokéves gondtalan használatot biztosítanak majd az Ön számára is! A nagy kopásállóságnak köszönhetően, az otthonok legforgalmasabb helyein is megállja a helyét

ez a mindössze 8 mm vastag Krono Original Castello Classic K462 Gold Volcano Oak laminált padló, ami korunk elvárásainak megfelelően környezetbarát anyagokból készül.

20 év garancia (Garanciális feltételek betartása mellett).
VOC A+ minősítés. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23, aminek jelentése, hogy lakóterületek intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32, aminek jelentése, hogy kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

A Krono Original úgynevezett Twin Click laminált padló lerakási rendszerét kifejezetten úgy tervezték, hogy a vásárolt padlóburkolatok beépítése a lehető legegyszerűbb és legproblémamentesebb legyen mindenki számára. A laminált padlólapok kialakítása lehetővé teszi az egyes panelek könnyű összekapcsolását, aminek segítségével gyorsan és minimális eszközök igénybevételével, komplikációk nélkül valósulhat meg a padlólapok lerakása.

A Krono Original Castello Classic K462 Gold Volcano Oak laminált padló 20 év garanciával rendelkező termék. A megfelelő garanciális feltételek betartása mellett.

(A megfelelő garanciális feltételek betartása mellett.) Valamennyi KronoOriginal® laminált padló szigorú tesztek sorozatán ment át, a nemzetközi minőségi szabványoknak való megfelelés érdekében. Ezért biztosítható a hosszú lakossági garancia minden termékre.

A Krono Original Castello Classic K462 Gold Volcano Oak laminált padló számos kiemelkedően előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Ez a laminált padló folt- és lenyomatálló, így nem kell idegeskednie, ha véletlenül kiömlik a bor, a kávé, mert az, a padlóban történő, károkozás nélkül és gyorsan feltörölhető. Emellett ez a laminált padló gyerekszobákba is tökéletes választás, két okból kifolyólag is. Az egyik, hogy úgynevezett VOC A+ minősítése (volatile organic compounds) minősítése van. Ez a tanúsítvány az illékony szerves vegyületek kibocsátására vonatkozóan azt jelenti, hogy az A+ osztály nagyon alacsony kibocsátással rendelkezik és nagymértékben környezetbarát, gyerekbarát, egészségbarát. A másik fontos előny, hogy a Krono Original Castello Classic K462 Gold Volcano Oak laminált padló a Krono Original® A.B.C. Anti Bacterial Comfort antibakteriális bevonatával rendelkezik. Ez nagy mértékben gátolja a baktériumok szaporodását a padlón és így nyugalmat teremt a tiszta környezetnek köszönhetően. (Vizsgált baktérium: Staphylococcus aureus.)

Természetesen, mint minden KronoOriginal® padlóm a K462 Gold Volcano Oak laminált padló is környezetbarát.

Akár 90%-ban fából készül és fenntarthatóan kezelt erdőkből származik. Sőt, az egész gyártási lánc környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkezik az alapanyagtól a késztermékig. Ezt pedig rendszeresen ellenőrzik független szakértők is. Ha Önnek is fontos környezetünk védelme, akkor pláne jó választás vagyunk.

A padló autentikus dombornyomott felületét elegáns fahatás jellemzi. A mintázatok és a kivitel a trenditől a klasszikusig kínálnak választási lehetőséget. Mindez könnyű tisztíthatósággal és karbantarthatósággal párosul, ami sokéves gondtalan használatot biztosíthat! A Castello termékcsaládhoz tartozó laminált padlólapok tökéletesen illenek mind a modern, mind a hagyományos terekhez, számos különböző tervezési lehetőséget kínálva.

Pontosan záródó rendszerű (TwinClick) padlóinkhoz ajánljuk a Click Guard nevezetű impregnáló gélt, mely vízzáró réteget képez a illesztéseknél, így nem engedi beszivárogni a nedvességet.
Az alábbi linken keresztül tudja hozzáadni a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/kiegeszitok/tartozek/clickguard-szilikon-alapu-gel/

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

,

Színtónus

Ajánlott szegőléc

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-rusztikus-tolgy-rustic-oak/

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-perfecta-szegelylec-evora-tolgy-evora-oak/

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest