K639 Calamus Oak Kronostep nedvességálló laminált padló

9535 Ft
négyzetméter ár: 3799 Ft

 

A K639 Calamus Oak Kronostep laminált padló a MO.RE! technológiának köszönhetően nedvességálló laminált padló.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 7 mm
1 csomag tartalma: 2.51 m2
Egységár: 3 799 Ft / m2
Csomag ára: 9 535 Ft / csomag
Cikkszám: PKS75-K639MRV Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Termékkód: PKS75-K639MRV
Kategória: Padló 7/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 7 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.51 m2
1 csomag panelszáma: 10 db
Származási hely: Lengyelország
Nedvességálló: igen
Egységár: 3 799 Ft / m2
Csomag ára: 9 535 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevételhez
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, közepes forgalomhoz

 

Tudta, hogy több mint 40 év telt el az első laminált padlók gyártása óta?

 

Ez idő alatt nemcsak nagy népszerűségre tettek szert, de gyártásuk technológiája is jelentősen megváltozott. Jelenleg rendkívül nagy tartósság és hosszú élettartam jellemzi őket. Igaz ez a K639 Calamus Oak Kronostep nedvességálló laminált padlóra is. Nem csak a természetes megjelenésű, könnyen tisztítható és pénztárcabarát, hanem nedvességálló is. Ráadásul hűen adja vissza a természetes fa megjelenését.

 

A K639 Calamus Oak Kronostep laminált padló a MO.RE! technológiának köszönhetően nedvességálló laminált padló.

 

Pontosabban szólva nedvesség és fröccsenésálló. Azaz sokkal nedvességállóbb, mint a hagyományos laminált padlók. A MO!RE = Moisture Resistant egy technológia, amelynek segítségével a padló lényegesen kevésbé hajlamos a duzzadásra, így jobban ellenáll a víz behatásának. De a mo.re! technológia még ennél is többet kínál.

Például környezetbarát. A VOC A+ minősítése is környezetbaráttá teszi ezt a terméket. (Tudjon meg többet erről!) Illetve a K639 Calamus Oak Kronostep nedvességálló laminált padló kisállatbiztos is. Tehát alkalmas olyan otthonokba, amelynek tulajdonosai együtt élnek kutyákkal és macskákkal.

A K639 Calamus Oak Kronostep nedvességálló laminált padló fényállósága is nagyszerű. Ugyanis a színek fényállóságát meghatározó kék skálán a legmagasabb, 6-os értékkel rendelkezik. Alkalmas intenzív napfénynek kitett helyiségekbe, télikertek, napszobák vagy nagyobb üvegfelületekkel rendelkező helyiségek tereibe.

Úgynevezett V-fugával vagy V-horonnyal kombinált termék. Ez erősíti az autentikus fahatást, mert a padlódeszka négy oldalának V marását jelenti. Az így kapott, panelek közötti „hornyok” a természetes deszkapadló hatását keltik.

 

A K639 Calamus Oak Kronostep nedvességálló laminált padló magas kopásállósággal rendelkezik.

 

Hosszú élettartam és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás jellemzi. Antibakteriális felülete gátolja a baktériumok szaporodását a padlón. Tökéletes forgalmasabb beltéri helyszínekre (lépcsőházak, bejárati folyosók), mert jól bírja az intenzív igénybevételt és a háztartások nagy forgalmát. A termék 15 év garanciával rendelkezik, a garanciális feltételek betartása mellett. 

Lerakási technológiája: 1 click 2 go Pure+, ami a nedvességállóságot támogatja. Ez a lerakási technológia egy új rendszer, amelyet a nedvességállóságra optimalizáltak. Ezért a lehető legjobb ellenállást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben. (Fontos! Ha évekkel ezelőtt ilyen mintázatú terméket vásárolt, akkor a dekor egy régi rendszerrel volt kialakítva, azaz sima 1 clik 2 go Pure-el rendelkezett. Az ilyen panel sem hosszirányban, sem keresztben nem lesz kompatibilis az új rendszerű panellel.)

Látogassa meg a Facebook oldalunkat is! Kérdezzen kollégáinktól bátran, kérje tanácsunkat!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest