K629 Chevril Oak Kronostep nedvességálló laminált padló

9535 Ft
négyzetméter ár: 3799 Ft

 

Kiöntött egy italt? Feldöntötte a felmosóvödröt? Egy virágcserép a padlóra szivárgott? Nincs ok a pánikra: MO.RE! technológia jól viseli az ilyen szerencsétlenségeket.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 7 mm
1 csomag tartalma: 2.51 m2
Egységár: 3 799 Ft / m2
Csomag ára: 9 535 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: KS75-K629
Kategória: Padló 7/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 7 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.51 m2
1 csomag panelszáma: 10 db
Származási hely: Lengyelország
Nedvességálló: igen
Egységár: 3 799 Ft / m2
Csomag ára: 9 535 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevételhez
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, közepes forgalomhoz

A Kronostep laminált padlópanelek ideális megoldást jelentenek azoknak, akik természetes megjelenésű, könnyen tisztítható és pénztárcabarát padlót szeretnének otthonukba. Ezek a panelek hűen adják vissza a természetes fa megjelenését. 

A K629 Chevril Oak Kronostep nedvességálló laminált padló is ebbe a termékcsaládba tartozik. Az úgynevezett V-fugával vagy V-horonnyal kombinált termék pedig erősíti az autentikus fahatást. Ez a megoldás magában foglalja a deszka négy oldalának marását, amelyek speciálisan profilozottak. Az így kapott, panelek közötti „hornyok” a természetes deszkapadló hatását keltik, így a padló végül pont úgy néz majd ki, mintha valódi fából lenne. A termék híres a magas kopásállósági osztályáról, így hosszú élettartam és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás jellemzi. Ennek köszönhetően tökéletesek lépcsőházak vagy bejárati folyosók padlólapjaként, intenzív igénybevételnek és a háztartások nagy forgalmának kitett helyszínein. A K629 Chevril Oak Kronostep nedvességálló laminált padló 15 év garanciával rendelkezik a garanciális feltételek betartása mellett. De a VOC A+ minősítése teszi igazán környezetbaráttá ezt a terméket. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Lerakási technológiáját tekintve 1 click 2 go Pure+, ami a nedvességállóságot támogatja. Ugyanis, ez a lerakási technológia egy olyan új rendszer, amelyet a nedvességállóságra optimalizáltak, és ezért a lehető legjobb ellenállást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben. (Megjegyzés: ha ugyanaz a dekor egy régi rendszerrel volt kialakítva, azaz sima 1 clik 2 go Pure-el rendelkezett, akkor az ilyen panel sem hosszirányban, sem keresztben nem lesz kompatibilis az új rendszerű panellel.)

Kisállatbiztos padló, ezért kiválóan alkalmas állattartó otthonokba. A színek fényállóságát meghatározó kék skálán pedig ezek a padlólapok a legmagasabb, 6-os értéket kapták a skálán. Ezért alkalmasak intenzív napfénynek kitett helyiségekbe, mint például télikertek vagy nagyobb üvegfelületekkel rendelkező helyiségek. Emellett ez a laminált padló nedvesség és fröccsenésálló, azaz sokkal nedvességállóbb, mint a hagyományos laminált padlók. Angol nyelven jobban hangzik, hogy a mo.re! technológia még ennél is többet kínál, mert környezetbarát termék.

A K629 Chevril Oak Kronostep nedvességálló laminált padló antibakteriális felülete gátolja a baktériumok szaporodását a padlón.

Ne feledje! A gyönyörű padló a gyönyörű otthon alapja. Látogassa meg a Facebook oldalunkat is, vagy kérdezzen kollégáinktól bátran, kérje tanácsainkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest