Kronostep SPC vinyl padló Z218 Oakledge

A terméket megszüntette a gyár!

Ha hasonló színű padlót keres kérem, tekintse meg az alábbi linkeken szereplő ajánlott padlót:
– SPC vízálló Vinyl padló: Rocko SPC R070 – 5mm vinyl padló

Cikkszám: KS-SPC-Z218 V4 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z218 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z218 Oakledge
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 6119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z218 Oakledge padlóra 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett.)

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

Az innovatív műszaki technikával fejlesztett Kronostep SPC vinyl padló Z218 Oakledge tökéletes tagja a Kronostep SPC termékcsaládnak. Nagy ellenállóképességének köszönhetően szinte minden területre alkalmazható, legyen szó nappaliról, konyháról, vagy akár üzlethelyiségekről. Az SPC vinyl padló legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a kopásállóság, a vízhatlan felület, illetve a padlófűtés telepítésére való lehetőség.

A Kronostep SPC vinyl padló Z218 Oakledge kifejezetten erőteljes sötétbarna színben pompázik, így ez a sötét árnyalat a legjobban egy kontrasztos, világos környezetben érvényesül, melyben egy igazán elegáns légkört teremt. A kiemelkedően valósághű tölgyárnyalat részletes famintázatával valódi természetest hatást kelt.

A Kronostep SPC vinyl padló Z218 természetes anyagából adódóan az SPC padlók oldószer, ftalát és PVC mentesek, ezért maximálisan környezetbarát megoldásnak számítanak. Tisztításuk sem okoz gondot, ugyanis használható hozzájuk felmosó és porszívó is a takarítás folyamán.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

A modern technológiával készülő Krono Original 2020/21 termékcsaládja egy olyan 4 oldalt fózolt, vinyl padlóburkolat, amely az ásványi- és kőtörmelékeket polimerekkel, vagyis műanyaggal ragasztott hidraulikus nyomás segítségével készül. Ennél fogva egy merev, stabil és ellenálló anyagot kapunk, ami hosszantartó minőséget biztosít.

Kialakításának köszönhetően a Z218 Oakledge tetszés szerint alakítható és ezzel a tulajdonságával segíti, hogy szinte bármilyen alaprajzú területen könnyedén lerakható. A Top Clic rendszerrel a telepítés gyors, egyszerű és biztonságos, nem igényel nagy szakmai tapasztalatot. Abban az esetben, ha nem rendelkezik megfelelő burkolói tudással, keresse fel a Padlófutár munkatársait!

A Padlófutár weboldalán megtalálható és beszerezhető minden szükséges egyéb kiegészítők. Ezenfelül a termékhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható. Az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, de jó tudni, hogy nem mindegy, milyet hova teszünk. Az aktualitás érdekében látogassa meg Facebook oldalunkat is további friss információkért! A Padlófutárnál az első a minőség és az ár, vásároljon nálunk!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest