Rocko Vinyl R173 Marshal Oak vinyl padló

17651 Ft
négyzetméter ár: 9490 Ft

 

A Rocko Vinyl R173 Marshal Oak vinyl padló tökéletes választás, ha gyors felújítást szeretne otthonában. Időt, pénzt, felesleges erőfeszítést spórolhat meg.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1210 mm x 192 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 1.86 m2  (8 db panel)
Egységár: 9 490 Ft / m2
Csomag ára: 17 651 Ft / csomag
Cikkszám: RV-R173-V4 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

Termékadatok

Termékkód: RV-R173-V4
Laminált padló márka: Kronospan Krono Original
Laminált padló teljes név: Rocko Vinyl padló R173 Marshal Oak SO Class 34
Kategória: Padló 5/34
Dimenzió (mm): 1210 mm x 192 mm x 5 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.86 m2  (8 db panel)
1 csomag súlya: 9 kg
Származási hely: Lengyelország
Vízálló: igen
Padlófűtéshez alkalmas: igen
Alapanyag: kompozit SPC
Egységár: 9 490 Ft / m2
Csomag ára: 17 651 Ft / csomag
Lakossági felhasználás (kopásállóság): 23/AC6 osztály, erős igénybevétel, nagymértékű otthoni használatra javasolt
Közületi felhasználás (kopásállóság): 34/AC6 osztály, erős igénybevétel, nagyon nagy mértékű kereskedelmi használatra ajánlott

A Rocko Vinyl R173 Marshal Oak vinyl padló tökéletes választás, ha gyors felújítást szeretne otthonában.

 

Időt, pénzt és felesleges erőfeszítést spórolhat meg, ha a Rocko Vinyl R173 Marshal Oak vinyl padlót választja. Az 5 mm vastag vinyl padlóink új generációja lehetővé teszi, hogy a padlót akár a régi burkolatra is lerakjuk, ha az sík. A termék telepítésével kapott felület pedig vízálló és tartós lesz, amely hosszú időn át gondoskodik a kényelmes otthonról. De nem csak lakossági használatra megfelelő ez a termék! Kereskedelmi terekbe is ajánlott, mert erős igénybevétel esetén is jól teljesít. A Rocko Vinyl kollekció padlólapjainak alapja a 70% fölötti természetes ásvány- és kőtörmelék (pl.: márványpor-tartalom), amely szignifikánsan kihat a méret stabilitására a környezeti hőmérséklettől függetlenül. Az SPC padlóburkolatok egyik előnye a felületi réteg, amely nagyon kellemes tapintású. A padlólapok melegek és kellemes rájuk lépni még a hűvös reggeleken is. Ráadásul AC6 kopásállósággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a legmagasabb kopási osztályúak (> 7000 ciklus) és még 30 év garancia is van rá, természetesen a garanciális feltételek betartása mellett.

 

Olyan hangszigetelést biztosít, amely a lépésekből származó zaj akár 37%-át elnyeli,

 

de emellett a Rocko Vinyl R173 Marshal Oak vinyl padló száraz és párás körülmények között is (fürdőszoba, mosókonyha, konyha vagy előszoba) megállja a helyét. Csúszásgátló felületkialakítása különösen hasznos, ha fürdőszobába vagy konyhába szerelik, ahol a kiömlött víz csúszást okozhat. Ebből már adódik is a következő előny! Vízállósága miatt a konyhába, a fürdőszobába vagy egyéb nedves háztartási helyiségekbe is letehető.

A Rocko vinyl padlók felső rétege megfelel a foltállósági követelményeknek is. Remek ellenállást mutat például kávé, tea, alkoholos italok vagy gyümölcslevek, konyhában használt tisztítószerek, mosószerek és a fürdőszobában használt ápolószerek behatása esetén. Pontosan ennek a speciális foltálló rétegnek köszönhető az is, hogy könnyen tisztítható. A színe is kedveltté teszi ezt a terméket. Ez nem is véletlen hiszen a természetes fa színek mindig divatosak és időtlenek, ezen felül pedig még sokféle stílushoz is passzolnak. Az általa képviselt tölgymintázat élethű famintázatot jelent.

 

A Rocko Vinyl R173 Marshal Oak vinyl padló kivételes méretstabilitást garantál. 

 

A magas ásványianyag-tartalom lehetővé teszi, hogy a paneleket nagy ablakok mellé, sőt télikertbe is beépítsék, mivel nem tágulnak ki a hőmérséklet változásával. Mint a termékcsalád többi tagja kiválóan szigeteli a hőt ez a termék is, ezért alkalmas padlófűtéshez. Természetesebb megjelenését 4 oldalú fózolásának (V-horony) köszönheti. Könnyen lerakhatók a klikkelős technológiának köszönhetően, bármilyen különleges felszerelés vagy eszköz nélkül. Lerakása nagyon egyszerű az 1 click 2 go pure rendszernek köszönhetően. A technika pontos zárást, egyszerű fektetést tesz lehetővé. Hosszú oldalt click, rövid oldalt dupla biztonság. A panelek közvetlenül egy régi padlóra is fektethetők, például kerámialapokra, szigetelés nélkül. Ez határozottan felgyorsítja a belső felújítást.

Mikrokarcolás elleni védelmet is kapott, ami az egyébként is tartós felületet még jobban megvédi a nagy igénybevétel során előforduló mikrokarcolásoktól. Ráadásul ez a vinil padló méretstabil és nem fog olyan ütemben tágulni és összehúzódni, mint a hagyományos padló.

Az előnyöket összefoglalva a következőket mondhatjuk:

  • Karcálló
  • Vízálló
  • Foltálló és könnyen tisztítható
  • Méretbeli stabilitás jellemzi
  • Padlófűtéshez is alkalmazható
  • Csúszásálló
  • 1clic 2go pure rendszerrel könnyen telepíthető
  • 4 oldalú V-horony teszi autentikussá
  • Puha érintése van

A padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán.

Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető! Kattintson ide és válasszon!

Ha többre lenne kíváncsi, olvasson többet a Rocko Vinyl padlókról blogbejegyzésünkből vagy látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>