Kronostep SPC vinyl padló R112 Borgo Oak széles panel

29363 Ft
négyzetméter ár: 9723 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló R112 Borgo Oak széles panel a legkülönbözőbb helyiségekbe is ideális választás. Speciális összetételének köszönhetően főbb jellemzői közé tartozik a rendkívül magas kopásálló képesség, a 100%-os vízállóság, valamint alacsony hőellenálló tulajdonsága miatt padlófűtésre is lehelyezhető padlóburkolat.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 3,02 m2
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-R112 V4 SZ Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R112 V4 SZ
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló R112 Borgo Oak széles panel
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 3,02 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 19 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló R112 Borgo Oak széles panel termékre 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett).

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

Egy új innovatív beltéri ásványi-polimer kompozit. Ez a Kronostep SPC vinyl padlóburkolata. A Kronostep SPC R112 Borgo Oak széles panel terméke is ebbe a különleges termékcsaládba tartozik. Számos hagyományos padlópanellel ellentétben, a Kronostep SPC vinyl burkolatai elegánsak és tartósak. A méretállóság és a maximális ellenállóképesség garantált.

A Kronostep SPC R112 Borgo Oak széles panel egy kifinomult választás bármely otthon legtöbb helyiségébe, illetve különböző üzlethelyiségekbe is. Világos szürkés színe többféle módon kombinálható a terekben. A klasszikus világos tónus visszafogottságával korántsem egyhangú, inkább letisztult. Kiemeli a terek világosságát a sötét és világos berendezés választásával is.

Mivel a Kronostep SPC padlóburkolatai tulajdonságai közé sorolható a pára- és vízállóság, akár a fürdőszobába, vagy a konyhában is lefektethető. Természetes anyagának köszönhető, hogy a Kronostep SPC R112 Borgo Oak széles panel PVC-, ftalát-, illetve oldószermentesek. Ezáltal a vinyl padlóburkolat környezetbarát légkört ígér. Abban az esetben, ha nem rendelkezik egy alap szakmai tudással, keresse fel a Padlófutár munkatársait!

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 295 mm.

További információk

Az SPC (Stone Polymer Composite vagy Stone Plastic Composite) egy ásványi-polimer kompozit anyag, mely a Krono Original 2020/21 padlókollekciójába tartozik. A Kronostep SPC vinyl padlókat készítésük során ásványi- és kőtörmelékek használatával ragasztják össze polimerekkel, azaz műanyaggal egy speciális hidraulikus nyomás segítségével. A 4 oldalt fózolt padló ettől sokkal tartósabb, mint más padlóburkolatok.

A Kronostep SPC vinyl padló R112 Borgo Oak széles panel a kívánt méretre vágható, lerakása a bonyolultabb alaprajzoknál sem igényel magas szakmai tudást. A lefektetéshez kialakított Top Clic rendszerrel a telepítés gyors, egyszerű és biztonságos. Amennyiben nem rendelkezik a kellő burkolói tapasztalattal, keresse fel a Padlófutár munkatársait!

A Kronostep SPC vinyl padló R112 lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Vásárolja meg nálunk a kiválasztott termékhez tartozó dekorazonos szegélylécet is! A Padlófutár csapatának az ár és a minőség az első, vásároljon ezért nálunk!

Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest