Kronostep SPC vinyl padló R111 Sunrise Oak

18807 Ft
négyzetméter ár: 9547 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl R111 Sunrise Oak speciális összetételének köszönhetően kopásálló, pára- és vízálló, valamint padlófűtésre is lehelyezhető. Tökéletes választás tehát az előszobától a konyháig, vagy akár különböző üzlethelyiségekben is. Mivel 23/32 AC4 kopásállóság jellemzi, így akár nagy terhelésnek kitett otthonokba és kisebb forgalmú üzlethelyiségekbe is kiváló választás.

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-R111 V4 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R111 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló R111 Sunrise Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1,97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 19 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló R111 Sunrise Oak termékre 15 év garancia van a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

A Kronostep SPC termékcsaládja kerámia őrleményből álló polimerekkel ragasztott módszerrel készülnek. A Kronostep SPC vinyl padló R111 Sunrise Oak is ebbe a termékcsaládba tartozik. Említett anyagösszetételéből adódóan az SPC padlók környezetbarát megoldásnak számítanak, mivel oldószer-, ftalát- és PVC-mentesek.

A Kronostep SPC vinyl padló R111 Sunrise Oak világos bézs tónusával egy igazán megnyerő külsejű padlópanel. A bézs szín könnyedén beilleszthető akár különböző környezetekbe is. Ötvözve a világos és sötét berendezést egy változatos teret kaphatunk, amely páratlan vizuális élményt nyújt.

A vinyl panelek egyszerűen kívánt formára vághatók gyors, ugyanakkor biztonságos munkával és kevés szakértelemmel is. Az SPC padlópanelek lefektetése gyerekjátékká válik Top Clic rendszerével. Abban az esetben, ha nem rendelkezik egy alap szakmai tudással, keresse fel a Padlófutár munkatársait!

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

Az SPC (Stone Plastic Composite vagy Stone Polymer Composite), azaz ásványi-polimer kompozit padló egy speciális új műszaki technológiával fejlesztett innováció, amely akár évtizedeken keresztül kopásmentes padlót biztosít a beltéri helyiségekben. Összetételének köszönhetően egy színvonalas és nagy ellenállóképességgel rendelkező padlóburkolatra tehetünk szert.

A Kronostep R111 Sunrise Oak viny padló azon felül, hogy strapabíró anyagból készülnek, rendkívül praktikusak is. Vízálló tulajdonságuk biztosítja, hogy akár a fürdőszobában is ezt a burkolatot használjuk, hőellenállása miatt pedig padlófűtés is kerülhet a burkolat alá.

A Kronostep SPC vinyl padló R111 lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Vásárolja meg nálunk a kiválasztott termékhez tartozó dekorazonos szegélylécet is! A Padlófutár szakemberi tudják, hogy az első a minőség és az ár. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest