Rocko Vinyl XL R174 Salem Oak vinyl padló

23725 Ft
négyzetméter ár: 9490 Ft

 

A Rocko Vinyl R174 Salem Oak vinyl padló az egyik legellenállóbb padló a piacon. Időt, pénzt és felesleges erőfeszítést spórolhat meg, ha ezt választja. Főleg, ha gyors felújítást szeretne otthonában.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1210 mm x 295 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 2.5 m2  (7 db panel)
Egységár: 9 490 Ft / m2
Csomag ára: 23 725 Ft / csomag
Cikkszám: RV-R174-V4 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

 

Termékadatok

Termékkód: RV-R174-V4
Laminált padló márka: Kronospan Krono Original
Laminált padló teljes név: Rocko Vinyl padló R174 Salem Oak FN Class 34
Kategória: Padló 5/34
Dimenzió (mm): 1210 mm x 295 mm x 5 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.5 m2  (7 db panel)
1 csomag súlya: 23 kg
Származási hely: Lengyelország
Vízálló: igen
Padlófűtéshez alkalmas: igen
Alapanyag: kompozit SPC
Egységár: 9 490 Ft / m2
Csomag ára: 23 725 Ft / csomag
Lakossági felhasználás (kopásállóság): 23/AC6 osztály, erős igénybevétel, nagymértékű otthoni használatra javasolt
Közületi felhasználás (kopásállóság): 34/AC6 osztály, erős igénybevétel, nagyon nagy mértékű kereskedelmi használatra ajánlott

A Rocko Vinyl R174 Salem Oak vinyl padló az egyik legellenállóbb padló a piacon.

Időt, pénzt és felesleges erőfeszítést spórolhat meg, ha a Rocko Vinyl R174 Salem Oak vinyl padlót választja. Főleg, ha gyors felújítást szeretne otthonában. Ugyanis ez az 5 mm vastag vinyl padló letehető akár a régi burkolatra is, ha az sík. Tehát fontos ellenőrizni ennek meglétét, mert a 30 év garancia is csak így lesz érvényes, a garanciális feltételek betartása mellett. Ennek a terméknek az új gyártási technológiája egyesíti a nagy kopásállóságot azzal a képességgel, hogy gyakorlatilag bármilyen fa hatású felületet, anyaghatást utánoznak. Kényelmes, jó érzés az érintése is. Vízálló és tartós, így hosszú időn át biztosítja otthonunk kényelmét, szépségét és használhatóságát. Ráadásul nem csak lakossági használatra alkalmas, hanem kereskedelmi terekbe is kiváló. Mivel a Rocko Vinyl kollekció padlólapjainak alapja a 70% fölötti természetes ásvány- és kőtörmelék (pl.: márványpor-tartalom), amely szignifikánsan kihat a méret stabilitására a környezeti hőmérséklettől függetlenül. Az SPC padlóburkolatok AC6 kopásállósággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a legmagasabb kopási osztályúak (> 7000 ciklus). Mindig kiváló teljesítményt garantálnak az idő múlásával, bármilyen környezetben, beleértve a tipikusan párás helyiségeket, például fürdőszobákat, pincéket és konyhákat is.

 

Olyan hangszigetelést ad, amely a lépésekből származó zaj akár 37%-át is elnyeli.

 

De emellett a Rocko Vinyl R174 Salem Oak vinyl padló csúszásgátló felületkialakítása is különösen hasznos, ha fürdőszobába vagy konyhába rakják le, ahol a kiömlött víz csúszást okozhat. Ebből már adódik is a következő előny! Vízállósága miatt a konyhába, a fürdőszobába vagy egyéb nedves háztartási helyiségekbe is letehető. Ha korábban azt mondtuk egy padlóra, hogy a „vastagság = jobb”, akkor ma már azt mondhatjuk, hogy ez nem egészen így van. Az SPC vinil padlók nagyon vékonyak és mégis nagyon ellenállóak. A Rocko vinyl padlók felső rétege megfelel a foltállósági követelményeknek is. Remek ellenállást mutat például kávé, tea, alkoholos italok vagy gyümölcslevek, konyhában használt tisztítószerek, mosószerek és a fürdőszobában használt ápolószerek behatása esetén. Pontosan ennek a speciális foltálló rétegnek köszönhető az is, hogy könnyen tisztítható.

A Salem oak elnevezés tölgymintázatot, élethű famintázatot jelent. De tudta-e, hogy a Salem oak nem akármilyen tölgyfa volt? A története szerint 600 évig élt mielőtt 2019 június elején kidőlt. Több száz éven át küzdött az idővel, a gravitációval és az anyatermészettel, több végtagját elveszítette és nagyon sok törődést igényelt, mielőtt végleg megadta magát a sorsának. A Salemi tölgyről úgy tartották, hogy az eredeti erdő része volt, amely Salem megyét borította. A legenda szerint John Fenwick szerződést írt alá a helyi Lenni Lenape-el a tölgy szélesre nyúló ágai árnyékában. Ez egyike volt azon kevés szerződésnek, amelyeket soha nem szegtek meg az indiánokkal. A fehér tölgyek általában 300 évet élnek, így a híres fa kétszer annyit élt, mint a tőle elvárt.

 

A Rocko Vinyl R174 Salem Oak vinyl padló kivételes méretstabilitást garantál. 

 

A magas ásványianyag-tartalom lehetővé teszi, hogy a paneleket nagy ablakok mellé, sőt télikertbe is beépítsék, mivel nem tágulnak ki a hőmérséklet változásával. Mint a termékcsalád többi tagja kiválóan szigeteli a hőt ez a termék is, ezért alkalmas padlófűtéshez. Természetesebb megjelenését 4 oldalú fózolásának (V-horony) köszönheti. Könnyen lerakhatók a klikkelős technológiának köszönhetően, bármilyen különleges felszerelés vagy eszköz nélkül. Lerakása nagyon egyszerű az 1 click 2 go pure rendszernek köszönhetően. A technika pontos zárást, egyszerű fektetést tesz lehetővé. Hosszú oldalt click, rövid oldalt dupla biztonság. A panelek közvetlenül egy régi padlóra is fektethetők, például kerámialapokra, szigetelés nélkül. Ez határozottan felgyorsítja a belső felújítást.

Mikrokarcolás elleni védelmet is kapott, ami az egyébként is tartós felületet még jobban megvédi a nagy igénybevétel során előforduló mikrokarcolásoktól. Ráadásul ez a vinil padló méretstabil és nem fog olyan ütemben tágulni és összehúzódni, mint a hagyományos padló.

Mik az előnyei?

 • Kényelmes
 • Érintésre meleg
 • Esztétikailag vonzó
 • Alkalmas luxuslakásokhoz, lakossági, kis lakásokhoz
 • Vízálló
 • Kopásálló
 • Újrahasznosítható
 • Hangelnyelő
 • Antibakteriális
 • Csúszásgátló
 • Tűzálló
 • Ellenáll a vegyszereknek
 • Antisztatikus
 • 100%-ban újrahasznosítható
 • Könnyen telepíthető
 • Könnyen tisztítható
 • 1clic 2go pure rendszerrel könnyen telepíthető
 • 4 oldalú V-horony teszi autentikussá

A padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán.

Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető! Kattintson ide és válasszon!

Ha mégis többre lenne kíváncsi, olvassa el a Rocko Vinyl padlókról szóló blogbejegyzésünket vagy látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>