Rocko Vinyl R172 Vigra oak vinyl padló (széles)

18790 Ft
négyzetméter ár: 9490 Ft

 

A Rocko Vinyl R172 Vigra oak vinyl padló nagyon jó hangszigetelésnek köszönhetően tökéletesen szűri a zajt és a lépéseket.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1210 mm x 234 mm x 5 mm
1 csomag tartalma: 1.98 m2  (7 db panel)
Egységár: 9 490 Ft / m2
Csomag ára: 18 790 Ft / csomag
Cikkszám: RV-R172-V4 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

 

Termékadatok

Termékkód: RV-R172-V4
Laminált padló márka: Kronospan Krono Original
Laminált padló teljes név: Rocko Vinyl padló R172 Vigra oak FN Class 34
Kategória: Padló 5/34
Dimenzió (mm): 1210 mm x 234 mm x 5 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.98 m2  (7 db panel)
1 csomag súlya: 9.33 kg
Származási hely: Lengyelország
Vízálló: igen
Padlófűtéshez alkalmas: igen
Alapanyag: kompozit SPC
Egységár: 9 490 Ft / m2
Csomag ára: 18 790 Ft / csomag
Lakossági felhasználás (kopásállóság): 23/AC6 osztály, erős igénybevétel, nagymértékű otthoni használatra javasolt
Közületi felhasználás (kopásállóság): 34/AC6 osztály, erős igénybevétel, nagyon nagy mértékű kereskedelmi használatra ajánlott

A magas minőségű, jó teljesítmény-paraméterekkel rendelkező padlók egyike a Rocko Vinyl R172 Vigra oak vinyl padló.

 

A Rocko Vinyl R172 Vigra oak vinyl padló vízálló és tartós felületként hosszú időn át gondoskodik a kényelmes otthoni használatról. De kereskedelmi terekbe is ajánlott termék, mert erős igénybevétel esetén is jól teljesít.  A Rocko Vinyl kollekció padlólapjainak alapja a 70% fölötti természetes ásvány- és kőtörmelék (pl.: márványpor-tartalom), amely szignifikánsan kihat a méret stabilitására a környezeti hőmérséklettől függetlenül. Az AC6 kopásállóság azt jelenti, hogy a legmagasabb kopási osztályba sorolt termék (> 7000 ciklus), amire 30 év garancia van, a garanciális feltételek betartása mellett.

Fontos és komoly termékelőny, hogy a Rocko Vinyl R172 Vigra oak vinyl padló száraz és párás körülmények között is (fürdőszoba, mosókonyha, konyha vagy előszoba) megállja a helyét. Vízállósága miatt a konyhába, a fürdőszobába vagy egyéb nedves háztartási helyiségekbe is letehető. Továbbá egy speciális csúszásgátló réteg segít abban, hogy a járás biztonságos legyen azokban a helyiségekben, ahol ezt a padlót lerakják.

 

A Rocko Vinyl R172 Vigra oak vinyl padló felületét egy speciális műanyag réteg védi a karcolásoktól és egyéb károktól.

 

Az ilyen típusú padlók felső rétege megfelel a foltállósági követelményeknek, például kávé, tea, alkoholos italok vagy gyümölcslevek, konyhában használt tisztítószerek, mosószerek és a fürdőszobában használt ápolószerek behatása esetén. Pontosan ennek a speciális foltálló rétegnek köszönhető az is, hogy könnyen tisztítható. Csökkenti a járás zaját és csúszásálló (DS osztályú). Klasszikus szín és ezáltal klasszikus elegancia jellemzi, amely élethű famintázatot jelent. Tartós és jól ellenáll a nagy forgalomnak is. Annak ellenére, hogy az ásványi anyagok hozzáadása növeli a tartósságát, a vinyl padlók képesek lágy és meleg tapintásúak maradni. Ez kényelmes, nem hideg érzet a láb számára is, ami fontos lehet a kisgyerekes családok, a felfázásra hajlamosak vagy az állattartók esetében.

 

A Rocko Vinyl R172 Vigra oak vinyl padló nagyon jó hangszigetelésnek köszönhetően tökéletesen szűri a zajt és a lépéseket.

 

Mint a termékcsalád többi tagja kiválóan szigeteli a hőt ez a termék is, ezért alkalmas padlófűtéshez. Természetesebb megjelenését 4 oldalú fózolásának (V-horony) köszönheti. Könnyen lerakhatók a klikkelős technológiának köszönhetően, bármilyen különleges felszerelés vagy eszköz nélkül. Lerakása nagyon egyszerű az ismert klikkes (1 click 2 go pure) rendszernek köszönhetően. A technika pontos zárást, egyszerű fektetést tesz lehetővé. Hosszú oldalt click, rövid oldalt dupla biztonság.

Mikrokarcolás elleni védelmet is kapott, ami az egyébként is tartós felületet még jobban megvédi a nagy igénybevétel során előforduló mikrokarcolásoktól. Ráadásul ez a vinil padló méretstabil és nem fog olyan ütemben tágulni és összehúzódni, mint a hagyományos padló. Összefoglalva az előnyeit:

  • Karcálló
  • Vízálló
  • Foltálló és könnyen tisztítható
  • Méretbeli stabilitás jellemzi
  • Padlófűtéshez is alkalmazható
  • Csúszásálló
  • 1clic 2go pure rendszerrel könnyen telepíthető
  • 4 oldalú V-horony teszi autentikussá
  • Puha érintése van

A padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán.

Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető! Az alábbi linken keresztül adhatja hozzá a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/spc-szegolecek/r076-bourbon-cask-rocko-padlo-szegolec/

Többre lenne kíváncsi, akkor tudjon meg többet a Rocko Vinyl padlókról blogbejegyzésünkből és látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Panelméret:

széles panel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>