A természetes anyagok például kő vagy fa kifejezetten jelen vannak otthonaink belső tereiben és a padlóburkolatok között.

A magas minőséggel és nagy teljesítmény-paraméterekkel, rendelkező padlók egyre népszerűbbé válnak. A piacon megtalálható többek között a vinyl padlók legújabb verziója az SPC (Stone Plastic Composite), amely magába foglalja például a 2020-as Rocko Vinyl kollekciót is, amely most már nálunk is megtalálható és rendelhető.

Vízálló és tartós felületük hosszú időn át gondoskodik a kényelmes használatról. Éppen ezért, a vinyl padlók iránt egyre nagyobb az érdeklődés, a kereslet. Egyre komolyabb elismerésnek örvendenek a belsőépítészek, a lakberendezők és a szakemberek körében is. Leginkább azért, mert képesek ötvözni a kivételes tulajdonsággal rendelkező, természetes anyagokhoz hasonlító tulajdonságokat. A piacon jelenleg elérhető vinyl padlók, a modern és kedvező technológiának köszönhetően, már magas minőségű termékek, amelyek kínálata folyamatosan bővül.

A Rocko Vinyl kollekció padlólapjainak alapja a 70% fölötti természetes ásvány- és kőtörmelék (pl.: márványpor-tartalom), amely szignifikánsan kihat a méret stabilitására a környezeti hőmérséklettől függetlenül.

A Rocko Vinyl padlóburkolat valósághűen utánozza a fa vagy kő szerkezetét. A kollekció anyagai és színei követik a jelenlegi belsőépítészeti trendeket. Ezáltal lehetővé válik a tökéletes padló kiválasztása akár virtuálisan is, bármilyen belső térbe. A legnagyobb előnye a Rocko Vinyl padlóknak, hogy teljesen vízállóak. Így tökéletesek olyan helyiségekbe is, ahol magas a páratartalom, mint például a konyha vagy a fürdőszoba. Nagy hatékonysággal képesek helyettesíteni akár a kerámia járólapokat is, anélkül, hogy a kiömlött víz eldeformálná a padlót. Továbbá egy speciális csúszásgátló réteg segít abban, hogy a járás biztonságos legyen azokban a helyiségekben, ahol ezt a padlót lerakják.

A Rocko Vinyl padló felületét egy speciális műanyag réteg védi a karcolásoktól és egyéb károktól.

Így a padló képes megőrizni kifogástalan állapotát hosszú évekig. A magas 34-es használati osztály lehetővé teszi a padlólapok lerakását, mind háztartási mind a nagy forgalomnak kitett helyiségekbe is, ideértve a kereskedelmi tereket is. Ezért a Rocko vinyl padlók bármely terméke remek megoldás azok számára, akik értékelik a békét és a csendet. Hiszen nagyon csendesen lehet rajta járni, a természetes fa vagy kő borításhoz képest is. Továbbá a nagyon jó hangszigetelésnek köszönhetően tökéletesen szűri a zajt és a lépéseket.

A Rocko Vinyl padló valósághűen utánozza a fa vagy kő szerkezetét.

A Rocko vinyl padlók rendelkeznek egy antisztatikus bevonattal, amely nem vonzza a port, ezért ez a fajta burkolat ideális választás lehet allergiások vagy asztmás betegek számára. Ráadásul egy speciális foltálló rétegnek köszönhetően könnyen tisztítható is a termék.

De, akit még ez sem győzött meg azok számára jó hír, hogy a Rocko Vinyl padlók kiválóan szigetelik a hőt, ezért padlófűtés is kerülhet alájuk. Könnyen lerakhatók a klikkelős technológiának köszönhetően, bármilyen különleges felszerelés vagy eszköz nélkül. Fontos tudni, hogy a vinyl padlólapok lerakhatók akár a régi padlóra is (beleértve a járólapot), amennyiben az aljzat egyenletes.

A vinyl padló sokoldalú tulajdonságai lehetővé teszik használatát az egész házban, vagy üzletekben, valamint irodákban vagy olyan helyiségekben is, amely nagy forgalomnak van kitéve. A padlólapokat digitális nyomtatási technológiával gyártják, ennek köszönhetően rengeteg variációban érhető el egy-egy minta, így akár 14 m2 is lefedhető a mintázat ismétlődése nélkül.

Pin It on Pinterest