Rocko alátétfólia PUR 1.0 – SPC vinyl padlókhoz

17790 Ft
négyzetméter ár: 1779 Ft

 

A Rocko alátétfólia PUR 1.0 1 mm-es hangszigetelő alátét speciálisan úszó fektetésű laminált-, parafa- és parkettapadlókhoz való. Kitűnően alkalmas padlófűtéshez is.

Cikkszám: Rocko-PUR Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az 1 mm-es hangszigetelő alátét speciálisan úszó fektetésű SPC vinyl padlókhoz ajánlott.
Kitűnően alkalmas padlófűtéshez.

Termékkód: Rocko-PUR
Kategória: Alátét fólia
Gyártó: Kronoflooring GmbH
Dimenzió (mm): 10 m x 1 m x 1 mm
Értékesítés módja: tekercsben
1 csomag tartalma: 10 m(12 kg)
Áthallatszó lépészaj csökkentés: 15 dB
Terhelhetőség (az illesztéseknél):
530 kPa
Visszavert lépészaj csökkentés: 13 %
Pontszerű szintkiegyenlítési képesség:
95 kPa
Hőellenállás:
0,01 m2K/W
Származási hely: Németország EU
Alapanyag: ásványi töltőanyagok és poliuretán gyanták
Padlófűtéshez alkalmas: igen
Egységár: 1 779 Ft / m2
Csomag ára: 17 790 Ft / tekercs

SPC padlókhoz ajánlott termék, amely padlófűtéshez is ajánlott alátétfólia.

A Rocko alátétfólia PUR 1.0 lépészaj-szigeteléssel Ön az egyik legcsendesebb padlóalátét mellett döntött, amely parafa-, parketta- és laminált padlókhoz egyaránt alkalmas. A Rocko alátétfólia PUR 1.0-át drága tesztsorozatok és laboratóriumi vizsgálatok során optimalizálták a maximális lépéshang-gátlás eléréséhez. Gyakorlati alkalmazásban ez az alátét csúcsteljesítményt nyújt és ezáltal az igényes megjelenésű padlókhoz rendeltetett.

Az alátét FCKW-mentes, problémamentesen ártalmatlanítható a háztartási szeméttől, újrahasználható, vízminőségi szempontból semleges, toxikológiailag veszélytelen. Az anyag alapja kompatibilis bitumennel, PVC-vel, linóleummal, cementtel, mű- és természetes gyantákkal, valamint magnezittel.

A Rocko alátétfólia PUR 1.0 alkalmazási területe:

A nyomásálló alátét úszó fektetésű, igényes megjelenésű SPC vinyl padlókhoz használható. Nem alkalmas az aljzatbetonnal teljes felületen összeragasztott parkettapadlókhoz, csempe- vagy terméskő burkolatokhoz.

Lefektetése:

A lefektetés előtt meg kell bizonyosodni az aljzatbeton szabványos előkészítéséről, amelynek különösen egyenesnek, tisztának, száraznak, repedésmentesnek, húzás- és nyomásállónak kell lennie, és meg kell felelnie a kisipari- és ipartestületi irányelvek követelményeinek. A lefektetés során biztosítani kell, hogy a szigetelő alátétek hézagjai ne essenek egybe a padlólapok illesztékeivel. Optimális esetben ajánlatos az alátétet a padlóval szemben átlósan fektetni. A hangszigetelő alátétet a padló alá kell helyezni.

 

Különleges tanácsok:

Hosszabb tárolásnál a parketta-alátétet hűvös és száraz helyen kell tartani, és védeni kell az UV sugárzás ellen. Ezen az oldalon minden adat megfelel a jelenlegi tudásszintnek és a termékekről, valamint azok alkalmazási lehetőségeiről tájékoztatnak. Nem garantálják a termékek bizonyos tulajdonságait vagy azok megfelelőségét konkrét alkalmazási célhoz. Ezért ezen adatokból nem vezethető le semmilyen jogi kötelezettség. Műszaki módosítások, nyomtatási hibák és tévedés joga fenntartva.

Csomagméret: 10 m2/tekercs

Ha Önnek fontos a minőség és fontos az ár, akkor válasszon az alátétfóliához megfelelő SPC laminált padlóink közül is a Padlófutár oldalán! Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc.

Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Tömeg 1 8 kg
Méretek 100 × 0 2 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>