Kronostep SPC vinyl padló R115 Raw Imperial széles panel

29363 Ft
négyzetméter ár: 9723 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló R115 Raw Imperial széles panel helytálló választás számos üzlethelyiségbe vagy otthonba. Hosszantartó minőséget biztosít magas kopásállóságának köszönhetően, ezért a nagy igénybevétel sem akadály. Vízálló anyaga biztosítja, hogy a vinyl padlóburkolat a legtöbb helyiségben alkalmazható legyen.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 3,02 m2
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-R115 V4 SZ Kategóriák: , Címke:

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R115 V4 SZ
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló R115 Raw Imperial széles panel
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 3,02 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 19 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló R115 Raw Imperial széles panel termékre 15 év garancia van a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

A Kronostep SPC vinyl padló R115 Raw Imperial széles panel kialakítása és összetétele miatt könnyedén a kívánt formára vágható. A telepítés gyors, egyszerű és biztonságos, mivel a Top Clic rendszer nem igényel magas szakmai tudást. De, amennyiben nem rendelkezik a kellő szakmai tapasztalattal, keresse fel a Padlófutár munkatársait a kifogástalan eredményért!

A Kronostep SPC vinyl padlók egyik kedvező tulajdonsága, hogy speciális hőellenálló tulajdonsága lehetővé teszi a padlófűtés telepítését is. A tisztaság fenntartása sem fog gondot okozni a hétköznapokban, hiszen a vinyl padlók könnyedén takaríthatók felmosóval, vagy porszívó használatával.

Kiemelendő a Kronostep SPC vinyl padló R115 Raw Imperial széles panel külleme is. A világos árnyalat kiemelkedő választás rengeteg beltéri helyiségbe. A meghatározó világos márványminta a kőmintázatú padlólapokat idézi és legjobban a kifejezetten sötét és világos kontrasztos színekkel ötvözhető. A fehér és a sötétszürke például remek párja lehet ennek a vinyl padlóburkolatnak. A szürkéhez viszont számos más szín is párosítható, ezért az élénk elképzelések sem szorulnak háttérbe.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 295 mm.

További információk

A Kronostep SPC vinyl padlóinak megvásárlásával egy stabil is ellenálló anyagot kapunk. A modern technológiával készülő Krono Original termékcsaládja egy olyan 4 oldalt fózolt, vinyl padlóburkolat, amely az ásványi- és kőtörmelékeket polimerekkel, vagyis műanyaggal ragasztott hidraulikus nyomás segítségével készül.

A Kronostep SPC vinyl termékcsaládja 100%-os pára- és vízálló jellemzői garantálják, hogy lerakásuk a fürdőszobába vagy konyhába is lehetséges legyen. Alacsony hőellenálló képességével pedig könnyedén lefektethető minden Kronostep SPC vinyl padlóburkolat a padlófűtésre is.

Színazonos szegélyléc is kapható a padlóhoz, mely felfogató kapoccsal vagy ragasztással rögzíthető!

Az alábbi linken keresztül adhatja hozzá a kosárhoz.

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/spc-szegolecek/kronostep-r115-padlo-szegolec/

További termékekért, a szükséges kiegészítőkért, illetve a Kronostep SPC vinyl padló R115 Raw Imperial széles panel termékhez párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Látogassa meg és kedvelje Facebook oldalunkat is! Mi tudjuk, hogy a legesszenciálisabb tényező az ár és a minőség. Vásároljon nálunk!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest