Kronostep SPC vinyl padló R117 Flocky széles panel

26371 Ft
négyzetméter ár: 8730 Ft

Figyelem! A termék megszűnt!

A rendelhető maximális termékcsomag mennyisége: 1 csomag!

A Kronostep SPC vinyl padló R117 Flocky széles panel sötétszürke padlóburkolat egy optimális választás az előszobától a konyháig, vagy akár számos üzlethelyiségbe is. Ezt magas igénybevétel melletti ellenállóképessége garantálja.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 3,02 m2
Egységár: 8730 Ft / m2
Csomag ára: 26 371 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-R117 V4 SZ Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R117 V4 SZ
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló R117 Flocky széles panel
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 3,02 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 19 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 8730 Ft / m2
Csomag ára: 26 371 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló R117 Flocky széles panel termékre  15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett).

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

Az elegáns megjelenésű erőteljes sötétszürke Kronostep SPC vinyl padló R117 Flocky széles panel mutatós burkolat a legtöbb beltéri helyiségben, de tökéletes választás üzlethelyiségek számára is. A sötétebb árnyalatú lenyűgöző márványmintázat hangsúlyossá és elegánssá tesz bármilyen teret. Tökéletes párosítás például fehér lakberendezési tárgyakkal. De az enteriőr-eredmény bármilyen bútorral megnyerő és jó választás.

A környezettudatosság fontos tényező, a Kronostep SPC padlók természetes anyagokból készülnek, ezáltal oldószer-, ftalát-, valamit PVC-mentesek. Az újrahasznosítás sem akadály. A Kronostep SPC vinyl padló R117 Flocky széles panel könnyedén alkalmazkodik a hétköznapokhoz. Éppen ezért a tisztításában sem lesz gond, a vinyl padló felmosható, valamint porszívózható is.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 295 mm.

További információk

Modern technológiával készült, 4 oldalt fózolt, ásványi- és kőtörmelékekből polimerekkel ragasztott strapabíró anyag. Ez az SPC (Stone Polymer Composite vagy Stone Plastic Composite), ami a Krono Original 2020/21 padlócsaládja és magas színvonalat biztosít.

Kialakításának köszönhetően a vinyl padló tetszés szerint vágható, illetve a Top Clic rendszerrel a termék lerakása sem igényel nagy háttértudást. Abban az esetben, ha nem rendelkezik a megfelelő szakmai tapasztalattal, keresse fel a Padlófutár munkatársait!

A Kronostep R117 Flocky széles panel lefektetéséhez minden egyéb szükséges kiegészítő (párazáró fólia és egyéb kiegészítők) is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Vásárolja meg nálunk a kiválasztott termékhez tartozó dekorazonos szegélylécet is! Keressen minket Facebook oldalunkon is! Vásároljon nálunk, hiszen az ár és a minőség minden esetben a legfontosabb!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>