Kronostep SPC vinyl padló R116 Iron Imperial széles panel

18782 Ft
négyzetméter ár: 6219 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló R116 Iron Imperial megnyerő választás szinte minden beltéri helyiségbe. Kiemelkedő sajátosságai közé tartozik a pára- és vízállóság, az alacsony hőellenálló képesség, illetve a rendkívüli kopásállóság.

Figyelem! A termék megszűnt! Már nem rendelhető!

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 3,02 m2
Egységár: 6219 Ft / m2
Csomag ára: 18782 Ft / csomag

Elfogyott

Cikkszám: KS-SPC-R116 V4 SZ Kategória: Címke:

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R116 V4 SZ
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló R116 Iron Imperial széles panel
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 3,02 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 19 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 6219 Ft / m2
Csomag ára: 18782 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló R116 Iron Imperial széles panel termékre 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett).

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

A Kronostep SPC vinyl padló R116 Iron Imperial széles panel egy kreatív választás lehet az otthonok és az üzlethelyiségek számára is. A sötét szürkés-barna vinyl padló márványmintájával különösen valósághű és esztétikus természetes hatást kelt. Számos tér tökéletes burkolata lehet, hiszen rengeteg színtónushoz illik.

A kreativitás mellett érdemes hangsúlyozni az R116 Iron Imperial széles panel vízálló és jó hőellenálló ismérvét is. A vízálló felület ugyanis biztosítja, hogy egy egybefüggő képet alkothasson otthonában azzal, hogy a vinyl padlóburkolatot a nappalitól egészen a fürdőszobáig le tudja rakni. Amennyiben ez még nem lenne elég, az abszolút kényelmet biztosító alacsony hőellenállású anyag alá telepíthető padlófűtés is.

A Kronostep SPC vinyl padló termékei hosszútávra terveznek a helyiségekben. A háztartásban vagy üzletekben a takarítás sem okozhat gondot, hiszen az R116 Iron Imperial SPC vinyl padló széles panel tisztítható porszívóval és felmosóeszközzel is.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 295 mm.

További információk

A Krono Original 2020/21 padlókollekciója egy praktikus vétel. Természetes összetevőiből adódóan az SPC (Stone Polymer Composite vagy Stone Plastic Composite) egy ásványi-polimer kompozit anyag, amely sokkal tartósabb számos hagyományos padlóburkolatnál. Készítése során ásványi- és kőtörmelékek használatával ragasztják össze polimerekkel egy speciális hidraulikus nyomás segítségével.

A Kronostep SPC termékei ezen felül nagyobb szakértelem nélkül is könnyedén formálható, lefektethető. A Top Clic rendszer is ezt az egyszerű és gyors telepítést ígéri. Amennyiben viszont nem rendelkezik a szükségszerű burkolói tudással, keresse fel a Padlófutár szakembereit!

A Kronostep R116 Iron Imperial széles panel lefektetéshez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Vásárolja meg nálunk a kiválasztott termékhez tartozó dekorazonos szegélylécet is! Keressen minket Facebook oldalunkon is! Az első a minőség és az ár, ezért vásároljon nálunk!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest