Kronostep SPC vinyl padló Z210 Camelback Oak

18807 Ft
négyzetméter ár: 9547 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z210 Camelback Oak optimális választás az otthonokba, valamint különböző üzlethelyiségekbe is. Magas tűrőképességének köszönhetően a kopásállás, valamint a termék színének tartóssága hosszú éveken keresztül garantált.  Mivel sokkal tartósabb, mint a hagyományos padlópanelek, ellenáll az otthoni igénybevételnek az előszobától akár a fürdőszobáig.

A termék megszűnt!

A maximálisan rendelhető mennyiség: 10 csomag!

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-Z210 V4 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z209 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z210 Camelback Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 547 Ft / m2
Csomag ára: 18 807 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z210 Camelback Oaktermékre 15 év garancia. (Garanciális feltételek betartása mellett.)

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra ajánlott.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott.

Az innovatív kialakítású Kronostep SPC padlóburkolatai közül az új Kronostep SPC vinyl padló Z210 Camelback Oak is ideális választás az otthonokba, valamint a különböző üzlethelyiségekbe. A vinyl padló egy korszerű kompozit anyag, amely a padlók maximális ellenállóképességét is biztosítja.

A Kronostep SPC vinyl padló Z210 Camelback Oak közepes színárnyalata élethű fahatást kölcsönöz a helyiségeknek. Környezetébe kiválóan illenek a kontrasztot állító sötét és világos berendezések, falak is. A tölgyfa eredeti színét megjelenítő tónusa természetközelivé teszi és kiemeli a helyiségek szépségét.

Az SPC padlópanelek további előnye, hogy kiválóan alkalmasak padlófűtés telepítésére, mivel alacsony hőellenálló adottsággal rendelkezik. A lefektetéshez kialakított Top Clic rendszer sem igényel nagy szakértelmet, ráadásul a telepítés gyors, egyszerű és biztonságos.

A modern trendeknek megfelelve, a Kronostep SPC vinyl padló Z210 Camelback Oak padló az otthon több helyiségében is lehelyezhető, ugyanis ezt pára- és vízállósága garantálja. A nappalitól a konyhán keresztül, egészen a fürdőszobáig egységes képet és padlóburkolatot alkothat a különböző terekben.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

Az SPC (Stone Plastic Composite vagy Polymer Composite) padló egy olyan technológiai újdonság, amely készítése során ásványi-polimer kompozit anyagokból tevődik össze, műanyaggal ragasztott hidraulikus nyomással. A 4 oldalt fózolt padló magas minőséget és rugalmasságot biztosít. Összetételének köszönhetően, a magas védelem a folyadékokkal, elkopással, valamint színének fakulásával szemben garantált.

A Kronostep Z210 Camelback Oak rengeteg kedvező tulajdonsága mellett kiemelendő formálhatósága. Mivel tetszés szerint alakítható, vágható, lerakása a bonyolultabb alapoknál sem okoz gondot. Amennyiben viszont nem rendelkezik a kellő szakmai tapasztalattal, keresse fel a Padlófutár munkatársait az eredményesség érdekében!

További padlóburkolat lefektetéséhez szükséges egyéb kiegészítők szintén beszerezhetőek a Padlófutár weboldalán. Ezenfelül a termékhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható.

Az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, de jó tudni, hogy nem mindegy, milyet hova teszünk. Az aktualitás érdekében látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>