Kronostep SPC vinyl padló Z198 Moonlight Oak

12055 Ft
négyzetméter ár: 6119 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló Z198 Moonlight Oak különleges anyagösszetétele miatt 100%-os vízálló-képességgel rendelkezik. Egyszerűen és könnyen lerakható vinyl padló 15 év garanciával. Padlófűtésre is letehető. Mivel 23/32 AC4 kopásállóság jellemzi, így akár nagy terhelésnek kitett otthonokba és kisebb forgalmú üzlethelyiségekbe is kiváló választás.

Figyelem! A termék megszűnt!

Széles panelben továbbra is rendelhető!

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 1,97 m2
Egységár: 6119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag

Elfogyott

Cikkszám: KS-SPC-Z198 V4 Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-Z198 V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló Z198 Moonlight Oak
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 192 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.97 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 17 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 6119 Ft / m2
Csomag ára: 12055 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

15 év garancia (Garanciális feltételek betartása mellett).

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

A sok évig tartó termékfejlesztési munka nem volt hiábavaló, mert a Kronostep SPC padló egy nagyon fejlett műszaki megoldás. Tartósabb és karcállóbb, mint más padlók és természetesen vízálló. Ennek köszönhetően a Kronostep SPC a vinyl padlók új generációjának szimbóluma. Ötvözi a vinyl előnyeit a parketta esztétikájával, így ideális választás magas páratartalmú helyiségekhez, például konyhákba vagy fürdőszobába is.

A lefektetéshez kialakított Top Clic rendszer gyors, egyszerű és biztonságos telepítést tesz lehetővé, így akár egy szögletes vonalzó és egy szőnyegkés segítségével is könnyen levághatók a panelek a kívánt formára.

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 192 mm.

További információk

A Kronostep SPC vinyl padló Z198 Moonlight Oak a Krono Original 2020/21 padlókollekciójának legújabb terméke.
Az SPC név a Stone Plastic Composite vagy Stone Polymer Composite padló rövidítését takarja. A padlótípus készítése során az ásványi- és kőtörmeléket polimerekkel, azaz műanyaggal ragasztják össze hidraulikus nyomás segítségével. Ettől lesz magas minőségű és rugalmas a padló, amely 4 oldalt fózolt.

A Kronostep SPC vinyl padló Z198 Moonlight Oak különleges anyagösszetétele miatt 100%-os vízálló-képességgel rendelkezik. Az SPC padlók az általában ismert padlóktól tízszer, a laminált padlóktól hússzor ütésállóbbak. Ráadásul az SPC jóval felhasználóbarátabb, mert a lapok lehetnek előre perforáltak. Számos formában lerakható és tökéletesen vágható, illeszthető kis helyekre vagy bonyolult elrendezésű terekhez is kiváló. Könnyű fenntartani a tisztaságát, hiszen bármilyen felmosóval vagy porszívóval egyszerűen tisztítható.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Milyen helyiségbe kerül a padló? Fontos kérdés ez mivel, az előszobától a hálószobán át a fürdőszobáig szinte mindenhova lehet laminált padlót tenni, de jó tudni, hogy nem mindegy, milyet hova teszünk. Látogassa meg Facebook oldalunkat is! Vásároljon nálunk, ha fontos a minőség és számít az ár!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest