Kronostep SPC vinyl padló R113 Roseburn Oak széles panel

29363 Ft
négyzetméter ár: 9723 Ft

 

A Kronostep SPC vinyl padló R113 Roseburn Oak széles panel tölgyfa erezetű megjelenésével szinte minden környezetbe beleillik, a nappalitól a konyháig, vagy akár a különböző üzlethelyiségbe is. Maximális ellenállóképessége miatt nagy igénybevétel mellett is hosszú éveken keresztül magas színvonalú minőséget garantál.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
1 csomag tartalma: 3,02 m2
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Cikkszám: KS-SPC-R113 V4 SZ Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: KS-SPC-R113 V4 SZ
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Kronostep SPC vinyl padló R113 Roseburn Oak széles panel
Kategória: Padló 4/32
Dimenzió (mm): 1280 mm x 295 mm x 4 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 3,02 m2 (8 panel)
1 csomag súlya: 19 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: SPC
Egységár: 9 723 Ft / m2
Csomag ára: 29 363 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Kronostep SPC vinyl padló R113 Roseburn Oak széles panel termékre 15 év garancia van a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23: Lakóterületeken intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken erősebb használatra.

A Kronostep SPC vinyl padló R113 Roseburn Oak széles panel, a Kronostep SPC termékcsaládjával együtt, egy praktikus választás szinte minden beltéri helyiségbe. A tölgyfa mintázatát idéző innovatív padlóburkolat egy olyan kompozit anyagból készült, amely biztosítja a magas kopásállóságot, a vízálló hatást, valamint padlófűtésre is lefektethető.

Az izgalmas vörös tónus melegséget sugároz és a hagyományos natúr fa stílus, illetve annak részletessége, vagy az apró erezet megjelenése is élethű hatást kelt a beltéri helyiségekben. A Kronostep SPC vinyl padló R113 is egy olyan választás, amellyel a legegyhangúbb helyiséget is könnyedén fel lehet dobni.

Számos előnye mellett, a Kronostep SPC vinyl padló R113 Roseburn széles panel lefektetése is egyszerű. A kiváló Top Clic rendszerrel a vinyl padló lerakása gyors, biztonságos, és nem igényel magas szakértelmet. De keresse a Padlófutár munkatársait abban az esetben, ha nem biztos tudásában, vagy rendelkezik a szükséges burkolói alaptapasztalattal!

Vastagság: 4 mm.
Normál panel: szélesség 295 mm.

További információk

Az ásványi-polimer kompozit anyagokból összetevődő padlóburkolat polimerekkel, azaz műanyaggal ragasztott hidraulikus nyomás segítségével készül. Ez egy olyan technológiai újdonság, amely fejlesztése során meghozta gyümölcsét, mint a Kronostep SPC vinyl padlócsaládja. A 4 oldalt fózolt padló kitűnő minőséget és tartósságot garantál. Az évtizedeken keresztül tartó kopásállóság, fakulás elleni védelem és vízálló felület jellemzi.

Az R113 Roseburn Oak széles panel megvásárlásával padlója mindig esztétikus maradhat és még a tisztaságát is könnyű fenntartani, ugyanis bármilyen felmosóval vagy porszívóval egyszerűen tisztítható. A lefektetéshez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is! Mi tudjuk, hogy az ár és a minőség létfontosságú. Vásároljon nálunk! Üzletünkkel kapcsolatos információkért látogasson el Facebook oldalunkra is!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>