Krono Original Atlantic K665 Copper Ethereal Oak laminált padló (mo.re)

10366 Ft
négyzetméter ár: 5890 Ft

A Krono Original Atlantic K665 Copper Ethereal Oak a MO.RE! technológiának köszönhetően lényegesen kevésbé hajlamos a duzzadásra, így jobban ellenáll a víz hatásának, mint a hagyományos laminált padlók.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
1 csomag tartalma: 1.76 m2
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Cikkszám: 10AT-K665-V4 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Termékkód: 10AT-K665
Kategória: Padló 10/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 10 mm
Kollekció: ATLANTIC MO.RE!
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.76 m2 (7 panel)
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Fózolt: igen
Egységár: 5 890 Ft / m2
Csomag ára: 10 366 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: Erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erős igénybevétel

A Krono Original Atlantic K665 Copper Ethereal Oak padlónk a 10 mm vastag Atlantic kollekció tagja, amelynek számos előnye van a vásárlók számára.

 

Először is a Krono Original Atlantic K665 Copper Ethereal Oak laminált padló kompatibilis az „alacsony hőmérsékletű” padlófűtési és -hűtési rendszerekkel. A padló maximális hőmérséklete nem haladhatja meg a 27°C-ot, mind a klasszikus meleg víz, mind az elektromos fűtési rendszereknél. Mindkét típusú padlófűtés az aljzatba van beépítve, ezért fokozottan ügyelni kell a szerelési útmutatóra.

Másodszor is 30 év garancia van rá, természetesen a garanciális feltételek betartása mellett. Harmadszor alapkivitelben környezetbarát padló, amely 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készül. Sőt, a teljes gyártási láncot – az alapanyagoktól a késztermékig – független szakértők tanúsítják és rendszeresen ellenőrzik, ezzel biztosítva környezetünk védelmét. VOC A+ minősítése van. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

Osztály 23: Lakóterületek – szuper intenzív használatra.
Osztály 33: Kereskedelmi területeken erősebb igénybevételi használatra.

Ez a padló egy új illesztési profilrendszert kapott, amelynek neve 1 clic 2 go Pure+.  Az új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer áll a vásárlók rendelkezésére, amely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben. Nem mellékesen telepíteni is könnyű. 4V-fugás termék, azaz 4 oldalt fózolt laminált padló, amely az élethű mintázat mellett még autentikusabbá teszi.

 

A K665 Copper Ethereal Oak laminált padló közép színárnyalatú, minden helyzetben semleges megoldást jelent. 

 

Szépségét a famintázat biztosítja, mellyel szemmel láthatóan elegáns légkört teremt. Mivel VOC A+ minősítéssel rendelkező, környezetbarát technológiával előállított termék, biztosítja, hogy otthonunk levegője a lehető legkisebb mértékben tartalmazzon kipárolgó káros anyagokat. A Krono Original Atlantic K665 Copper Ethereal Oak laminált padló természetes tölgy dekorral rendelkezik. Besorolási osztálya lakóterületeken 23, ami intenzív használatra ajánlott. Kereskedelmi területeken osztály 33, ami a kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott. Nagy ellenálló képességének köszönhetően, szinte bárhol használhatjuk, legyen az nagy igénybevételű lakossági, vagy átlagos közületi felhasználás. Összefoglalva a Krono Original Atlantic K665 Copper Ethereal Oak laminált padló fontos tulajdonságai közé tartozik az egyszerű lerakási technológia, az A.B.C. antibakteriális felület és a VOC A+ beltéri levegő minőség. Az ABC Anti Bacterial Comfort gátolja a baktériumok elszaporodását a padlón, és egyfajta egészséges otthoni környezetből fakadó nyugalmat biztosít. A padló fényálló: még azokon a napokon is, amikor órákig süt a nap, a padló nem fakul ki, a 6-os besorolásnak megfelelően, amely a Blue Wood Skála legmagasabb szintje.

De a végére hagytuk a legjobbat! A nedvességtűrő képességet, az úgynevezett MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönhetően ez a padló ellenálló a magas páratartalommal szemben. Így a padlólap lerakható, akár a konyhában is.

Az erősebb mechanikai igénybevétel vagy a házi kedvencek karmai által okozott mikrokarcolások sem látszanak meg rajta. De ez a padló egyébként is kiválóan alkalmas a házi kedvencekkel való együttélésre.

Kérdés esetén bátran keresse fel kollégáinkat, hiszen szakértő kezek állnak a rendelkezésére! A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc. Látogassa meg Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>