Krono Original Atlantic K327 Hillside Oak Synchro nedvességálló laminált padló

12430 Ft
négyzetméter ár: 5 500 Ft

 

A Krono Original Atlantic K327 Hillside Oak nedvességálló laminált padló termék erősen ellenáll a vízbehatásoknak, így nem csak nappaliba tehető le. Mivel 23/32 AC4 kopásállóság jellemzi, így akár nagy terhelésnek kitett otthonokba és kisebb forgalmú üzlethelyiségekbe is kiváló választás.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8AT-K327 (S)PP
Terméknév: Krono Original Atlantic K327 Hillside Oak Synchro nedvességálló laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 500 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 mK/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic K327 Hillside Oak Synchro nedvességálló laminált padló termékre 20 év garanciát adunk garanciális feltételek mellett.

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Atlantic K327 Hillside Oak nedvességálló laminált padló termék erősen ellenáll a vízbehatásoknak, így nem csak nappaliba tehető le. Mivel 23/32 AC4 kopásállóság jellemzi, így akár nagy terhelésnek kitett otthonokba és kisebb forgalmú üzlethelyiségekbe is kiváló választás. Ez a laminált padlónk is V4-Fuga jelzésű, melynek jelentése, hogy a laminált padló lapjai 4 oldalt fózoltak. Ezzel még természetesebb hatást keltenek bárhol is alkalmazzuk ezt a fajta terméket.

Vastagsága 8 mm, míg a normál panelszélessége 195 mm.

Az A.B.C. baktériumellenes bevonat is előnye ennek a terméknek.

A Krono Original® A.B.C. antibakteriális bevonat egy baktériumellenes bevonat, amely gátolja a baktériumok szaporodását és a tiszta környezet miatti nyugalmat teremti meg. (Tesztelt baktériumok: Staphylococcus aureus.) Ez a laminált padló környezetbarát technológiával készül, felülete keményebb, mint a fa és az autentikus dombornyomott felület elegáns fahatású. A Krono Original Atlantic K327 Hillside Oak nedvességálló laminált padló egy egyszerűen telepíthető termék klikkes rendszerrel (1 clic 2 go Pure+). Fényálló, ellenáll a karcolásoknak, így kisállatbiztos. Mindezen tulajdonságai mellett környezetbarát termék is.

Amit még fontos tudni erről a laminált padlóról, hogy egy úgynevezett MO.RE! (Moisture Resistance) technológiával látták el, aminek köszönhetően ellenáll a nedvességnek, így válik még praktikusabbá ez a laminált padló.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc is.

Látogassa meg még Facebook oldalunkat is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest