Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló

12430 Ft
négyzetméter ár: 5 599 Ft

Az A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítványnak köszönhetően, a Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló tisztítása gyerekjáték. A bevonat speciális felülete nem engedi, hogy a káros baktériumok megtapadjanak és elszaporodjanak. A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti.

Az alábbi paraméterekkel a gyár megszüntette ezt a színt!
Már csak 8 csomaggal rendelhető ( 17,76 nm)

Ha ennél nagyobb mennyiségre van szüksége és ezt a színt szeretné megvásárolni, az alábbi linkeken keresztül tudja megvásárolni!
Krono Herringbone K450 – 8mm laminál padló
Atlantic 12 – K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.22 m2
Egységár: 5 599 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: A-K450 V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 599 Ft / m2
Csomag ára: 12 430 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

20 év garancia van a termékre, a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztály 32, ami azt jelenti, hogy kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

A Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló világosabb megjelenése energiát és lendületet kölcsönöz a környezetének.

Autentikus, dombornyomott felületével a régi és az új izgalmas ötvözete, a tradíció és a modernitás keveréke. Az Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló annak ellenére strapabíró, hogy egyébként mindössze 8 mm-es a vastagsága. Az anyaghasználatból kifolyólag, egy masszív, időtálló laminált padlólapról beszélhetünk. Ezt a nedvességálló padlót AC4-es kopásállósági tanúsítvánnyal is ellátták ez is bizonyítja ellenálló képességét. A legtöbb egyszerű padlólappal ellentétben, az Atlantic termékcsalád fényálló tulajdonsággal is rendelkezik. A gyártó pedig 20 év garanciát biztosít, a garanciális feltételek betartása mellett.

Az A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítványnak köszönhetően, a Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló tisztítása gyerekjáték. A bevonat speciális felülete nem engedi, hogy a káros baktériumok megtapadjanak és elszaporodjanak. A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti. A technológia ellenállóvá teszi a magas páratartalommal szemben, így a padlólap lerakható, akár fürdőszobában és konyhában is egyaránt.

A Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló tulajdonságai (kopásállóság, baktérium elleni bevonat, nedvességállóság) megkönnyítik, vagy legalábbis könnyebbé teszik az otthoni kisállattartást. A padló kialakítása miatt nem kell félnie az apró karmolásoktól, sérülésektől. Vásárolja meg a Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padlót, és élvezze a velejáró előnyöket! Tegye mindezt úgy, hogy közben a környezetét is védi, mivel ez a 8 mm vastagságú 4 oldalt fózolt laminált padlópanel környezetbarát gyártási technológiával készül.

Lerakása az ismert klikkes rendszerrel rövid idő alatt megoldható, különösebb szakértelem nélkül (de követve az előírásokat) is. Ha mégis szakértő kezekre vágyik bátran forduljon kollégáinkhoz! Ha további lakberendezési ötletek után érdeklődne, látogasson el Facebook oldalunkra is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>