K638 Jaxx Oak Kronostep nedvességálló laminált padló

9535 Ft
négyzetméter ár: 3799 Ft

 

Egy virágcserép a padlóra szivárgott? Nincs ok a pánikra! A MO.RE! technológia jól viseli az ilyen szerencsétlenségeket. Plusz a K638 Jaxx Oak Kronostep nedvességálló laminált padló magas kopásállósági osztályú.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 7 mm
1 csomag tartalma: 2.51 m2
Egységár: 3 799 Ft / m2
Csomag ára: 9 535 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: KS75-K638
Kategória: Padló 7/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 7 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.51 m2
1 csomag panelszáma: 10 db
Származási hely: Lengyelország
Nedvességálló: igen
Egységár: 3 799 Ft / m2
Csomag ára: 9 535 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevételhez
Közületi felhasználás: 32/AC5 osztály, közepes forgalomhoz

Olyan padlót szeretne, amely élethű fautánzatot produkál?

 

A Kronostep termékcsalád laminált padlópanelei ilyenek. Ideális megoldást biztosítanak, ha Ön előnyben részesíti a természetes megjelenésű, könnyen tisztítható és pénztárcabarát padlókat. A K638 Jaxx Oak Kronostep nedvességálló laminált padló is hűen adja vissza a természetes fa megjelenését.

Ráadásul a MO.RE! technológiának köszönhetően nedvességálló laminált padló is.  Pontosabban szólva nedvesség és fröccsenésálló. Ami azt jelenti, hogy sokkal nedvességállóbb, mint a hagyományos laminált padlók. A MO!RE  mozaikszó jelentése: Moisture Resistant. A technológia pedig egy új szubsztrátum-összetételen alapul. Segítségével a padló lényegesen kevésbé hajlamos a duzzadásra, így jobban ellenáll a víz hatásának. Persze a szlogen angol nyelven jobban hangzik, nevezetesen, hogy a mo.re! technológia még ennél is többet kínál … mert például környezetbarát. De a VOC A+ minősítése teszi igazán környezetbaráttá ezt a terméket. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!)

 

Vagy például azért, mert a K638 Jaxx Oak Kronostep nedvességálló laminált padló kisállatbiztos.

 

Kiválóan alkalmas olyan otthonokba, amelyek együtt élnek kutyusokkal és cicákkal. Továbbá a fényállósága is nagyszerű. A színek fényállóságát meghatározó kék skálán ezek a padlólapok a legmagasabb, 6-os értéket kapták. Ezért alkalmasak intenzív napfénynek kitett helyiségekbe, mint például télikertek vagy nagyobb üvegfelületekkel rendelkező helyiségek.

Emellett ez a laminált padló Az úgynevezett V-fugával vagy V-horonnyal kombinált termék. Ez a típus erősíti az autentikus fahatást, mert a padlódeszka négy oldalának marását V marását jelenti, amelyek így speciálisan profilozottak lesznek. Az így kapott, panelek közötti „hornyok” a természetes deszkapadló hatását keltik és a padló végül pont úgy néz majd ki, mintha valódi gerenda lenne.

 

A K638 Jaxx Oak Kronostep nedvességálló laminált padló híresen magas kopásállósági osztályú,

 

így hosszú élettartam és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás jellemzi. Ennek köszönhetően tökéletesek lépcsőházak vagy bejárati folyosók padlólapjaként, intenzív igénybevételnek és a háztartások nagy forgalmának kitett helyszínein. 15 év garanciával rendelkezik a garanciális feltételek betartása mellett. 

Lerakási technológiáját tekintve 1 click 2 go Pure+, ami a nedvességállóságot támogatja. Ugyanis, ez a lerakási technológia egy olyan új rendszer, amelyet a nedvességállóságra optimalizáltak, és ezért a lehető legjobb ellenállást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben. (Megjegyzés: ha ugyanaz a dekor egy régi rendszerrel volt kialakítva, azaz sima 1 clik 2 go Pure-el rendelkezett, akkor az ilyen panel sem hosszirányban, sem keresztben nem lesz kompatibilis az új rendszerű panellel.)

Antibakteriális felülete gátolja a baktériumok szaporodását a padlón.

Látogassa meg a Facebook oldalunkat is! Kérdezzen kollégáinktól bátran, kérje tanácsunkat!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest