Krono Original Supreme Vario K406 Eurus Oak laminált padló

Ez a termék megszűnt, de megújult és új nedveségálló felülettel rendelhető, illetve vízálló kivitelben is elérhető, az alábbi linkeken keresztül: 

Cikkszám: SUPV-K406P V4 Kategória:

Leírás

 

Termékadatok

Termékkód: SUPV-K406P V4
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes név: Krono Original Supreme Vario K406 Eurus Oak laminált padló
Kategória: Padló 10/33
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1.727 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4006 Ft / m2
Csomag ára: 6931 Ft / csomag
Lakossági felhasználás (kopásállóság): 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás (kopásállóság): 33/AC5 osztály, erős igénybevétel
Padlófűtésre is letehető? Igen
Laminált padló hőellenállás: 0.07 m2 K/W

A Krono Original Supreme Vario K406 Eurus Oak laminált padló termékre 30 év garancia van a megfelelő garanciális feltételek betartása mellett.

A Krono Original Supreme Vario K405 Solar Oak laminált padló AC5 kopásállósággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy közterületek és nyitott épületek, illetve még áruházak forgalmának is ellen tud állni. Ez a laminált padlónk is VOC A+ minősítésű, tehát környezetbarát termék. Tudjon meg blogbejegyzésünkből többet erről, legyen tudatos vásárló!

Osztály 23: Lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 33: Nagymértékű kereskedelmi használatra tervezett laminált padló.

Az 1 click 2 go technológiának köszönhetően pontos zárás, egyszerű fektetés jellemzi. Nem kell hozzá papírral igazolt szakértelem, hogy lefektessük, csak az alapvető munkálatokat kell megtenni és a garanciafeltételeket biztosítani. A klikkes technológia röviden annyit jelent, hogy hosszú oldalt click, rövid oldalt dupla biztonság. A Krono Original Supreme Vario K406 Eurus Oak laminált padló egy négy oldalt fózolt laminált padló.

Aquastop típusú padló, ami nem azt jelenti, hogy vízálló, hanem azt, hogy vizes behatásnak erősen ellenálló laminált padló, ami még ABC baktériumellenes bevonattal is rendelkezik. A Krono Original® ABC antibakteriális bevonat egy baktériumellenes bevonat, amely gátolja a baktériumok szaporodását és a tiszta környezet miatti nyugalmat teremti meg. (Tesztelt baktériumok: Staphylococcus aureus és Escherichia coli.)

A panel vastagsága: 10 mm.
Normál panel, melynek szélessége: 192 mm.

A Krono Original Supreme Vario K406 Eurus Oak laminált padló a Krono egy több változatban formában elérhető terméke.

Ez egy újabb újdonság a Krono Original termékcsaládban, amely olyan univerzális minta, hogy úgy döntöttek, több specifikációban is alkalmazzák. Gyönyörűen kihangsúlyoz minden belső teret, de nem uralja őket. Nagy szilárdság  és fantasztikus megjelenés  jellemzi.

Rendkívül tartós, ellenáll a pornak és a szennyeződésnek, illetve úgynevezett Microscratch Protect felülettel rendelkezik, ezért felülete keményebb, mint a fa, de valósághű kialakítása biztosítja a termék számára az elegáns fahatást. Ez a laminált padló is egyszerűen telepíthető termék klikkes rendszerrel, amely padlófűtésre is letehető. Mivel 23/33 AC5 kopásállóság jellemzi, így nagy terhelésnek kitett otthonokba és irodák, üzletek vagy más kereskedelmi területek számára is tökéletes választás lehet.

A laminált padló lefektetéséhez szükséges párazáró fólia és egyéb kiegészítők is beszerezhetőek a Padlófutár oldalán. Továbbá minden laminált padlónkhoz elérhető a hozzá passzoló dekorazonos szegélyléc.

Látogassa meg még Facebook oldalunkat is! Vagy kérje kollégáink segítségét és tanácsát!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest