Krono Original Atlantic K406 Eurus Oak nedvességálló laminált padló

10200 Ft
négyzetméter ár: 5 896 Ft

 

A Krono Original Atlantic K406 Eurus Oak nedvességálló laminált padló eredeti dombornyomott felülete hűen reprodukálja a prémium minőségű faanyag legkiválóbb tulajdonságait. A Krono Original Atlantic laminált padlók, a nedvességállóság mellett, természetes hatást és érzetet nyújtanak.

A termék megszűnt!
Már csak 5 csomaggal rendelhető!

Ha ennél nagyobb mennyiségre lenne szüksége ebből a színből, kérem tekintse meg az alábbi linken ajánlott vízálló laminált padlót, mely ellenáll a nedvességnek:
Krono Organic K406 Binyl vízálló laminált padló

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
1 csomag tartalma: 1.73 m2
Egységár: 5 896 Ft / m2
Csomag ára: 10 200 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: AT10-K406
Kategória: Padló 10/33
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 10 mm
Értékesítés módja: csomagban (7 lap/csomag)
1 csomag tartalma: 1.73 m2
Származási hely: Németország
Egységár: 5 896 Ft / m2
Csomag ára: 10 200 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Original Atlantic K406 Eurus Oak nedvességálló laminált padló igazán jó választás egy otthon számára.

Ez a Krono Original Atlantic K406 Eurus Oak nedvességálló laminált padló, mintázatát tekintve, klasszikus, de a környezet védelmében is élen jár. Ráadásul a Krono Original cég minden évben egyre jobban törekszik arra, hogy az alapanyagok beszerzése és gyártása a lehető legkevesebb környezeti károsodást okozza. Ez a nedvesség álló laminált padló pedig kizárólag fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fa felhasználásával készült és mentes a PVC-től is. Az alapanyagként szolgáló fák feldolgozása során felhasznált és keletkezett CO2 kevesebb, mint amit a kivágott fa egész élete során újrahasznosított és elnyelt. Továbbá Blue Angel Ecolabel tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami komoly és elismert jele a környezetvédelemnek.

Nagyon innovatív termék, mert az úgynevezett MO.RE! (moisture resistance) technológiának köszönhetően a Krono Original Atlantic K405 Solar Oak nedvességálló laminált padló maximálisan ellenáll a magas páratartalomnak és a kiömlött folyadékoknak. Ha ezt a padlót vásárolja otthonába, akkor a kilöttyent italok, kiborított folyadékok sem okoznak többet fejtörést. Így a padlólap, akár fürdőszoba vagy konyha burkolására is alkalmas lehet. A legtöbb egyszerű laminált padlóval ellentétben, 6. fokozat szerint ellenáll a fénynek is.

A Krono Original Atlantic K406 Eurus Oak nedvességálló laminált padló termékre 30 év garancia van, a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy a padló lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztálya 32, amit azt jelenti, hogy a padló kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.

Az autentikus, dombornyomott, szinkron pórusos felülete élethűen utánozza a fa erezetét és elegáns környezetet teremt a természetes fa karakterét megidézve. A 4 oldalt fózolt panel nemcsak környezetbarát technológiával készül, hanem egy úgynevezett A.B.C. (anti bakterial comfort) bevonattal is rendelkezik. Így a padló felülete ellenáll a baktériumok lerakodásának, így azok nem is tudnak elszaporodni, ami a járványos időszakban elég nagy előny. Ideális választás lehet a nappalitól kezdve a hálószobán át egészen egy iroda otthonosabbá tételére. Mindemellett a Krono Original Atlantic nedvességálló laminált padlók számos egyéb kiemelkedő tulajdonsággal is rendelkeznek.

A 10 mm vastagságú Krono Original Atlantic K406 Eurus Oak nedvességálló laminált padló magas kopásállósági tanúsítvánnyal is rendelkezik. Karcállósága pedig megkönnyíti a kisállattartást, mert nem kell félnie az apró karmolásoktól, sérülésektől sem. A padló lerakása az ismert klikkes rendszer miatt, könnyedén megvalósítható szakértő kezek nélkül, akár önállóan is. Azonban, ha Ön mégis inkább professzionális segítséget szeretne igényelni, akkor forduljon kollégáinkhoz bizalommal. Lakberendezési ötletekért illetve, ha nem szeretne lemaradni ajánlatainkról, kövessen minket a Facebookon is!

További információk

Felület

Színtónus

Ajánlott szegőlécek

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/diamond-tolgy-szegolec/

https://padlofutar.hu/termek/szegolec/korner-lp-52-szegelylec-feher-tolgy-white-oak/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest