Krono Original Atlantic K460 Orchid Oak nedvességálló laminált padló

11111 Ft
négyzetméter ár: 5 005 Ft

A Krono Original Atlantic K460 Orchid Oak nedvességálló laminált padló kopás- és karcálló felülettel rendelkezik, így a házikedvence miatt sem kell aggódnia, a karmai nem tehetnek kárt ebben a kivételes laminált padlóban. Mindezek mellett, a padlók foltálló tulajdonsággal is rendelkeznek.

A termék megszűnt, már csak 5 csomaggal rendelhető!

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.22 m2
Egységár: 5 099 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: A-K460 V4
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1285 mm x 192 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.22 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 099 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

20 év garancia (Garanciális feltételek mellett).

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken általános használatra.

A Krono Original Atlantic K460 Orchid Oak nedvességálló laminált padló napjaink korszerű padlóburkolatai közé tartozik. Kivételes formatervezések és a környezetünk nyújtotta nyersanyagok környezetkímélő módon történő feldolgozásának eredménye, továbbá 23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4 kopásállóság jellemzi. 20 év gyártói garancia vonatkozik rá a helyes garanciálisa feltételek betartása mellett.

Az esztétikus, dombornyomott Krono Original Atlantic K460 Orchid Oak nedvességálló laminált padló prémium minőségű, hűen reprodukálja a természetes fa érzetét.

A modernizált dizájnú, valamint a letisztult és gondosan megmunkált Krono Original Atlantic K460 Orchid Oak nedvességálló laminált padló konyhák, nappalik, hálószobák és irodák hangulatát is megalapozhatja.

A különleges A.B.C. antibakteriális komforttal rendelkező laminált padlók védelmet nyújtanak a baktériumok elszaporodása ellen, nyugalmat és egészséges környezetet teremtve otthonában.

Amellett, hogy a Krono Original laminált padlók nedvességállóak, számos egyéb pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, melyekkel kitűnnek vetélytársaik közül. A Krono Original Atlantic K460 Orchid Oak nedvességálló laminált padló kopás- és karcálló felülettel rendelkezik, így a házikedvence miatt sem kell aggódnia, a karmai nem tehetnek kárt ebben a kivételes laminált padlóban. Mindezek mellett, a padlók foltálló tulajdonsággal is rendelkeznek. Még az olyan makacs foltok ellen is védelmet nyújtanak, mint az olaj, a bor és a kávé. Többé nem kell az ehhez hasonló balesetek miatt aggódnia, könnyen feltörölheti őket, mert a padló nem szívja be a nedvességet.

Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide! Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>