Krono Original Atlantic K463 Weathered Volcano Oak nedvességálló laminált padló

11320 Ft
négyzetméter ár: 5 009 Ft

A Krono Original Atlantic K463 Weathered Volcano Oak nedvességálló laminált padló lakossági szinten a 23-as osztályba van besorolva (kereskedelmi terekben 33-as az osztálya), ami azt jelzi, hogy nagy igénybevétel esetén, nemcsak otthoni környezetbe lehet jó választás. Ezenkívül ezt a 8 mm vastag laminált padlót AC4 kopásállóság jellemzi, amire a gyártó 20 év garanciát biztosít, a garanciális feltételek betartása mellett.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 5 009 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8AT-K463 PP
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 5 009 Ft / m2
Csomag ára: 11 320 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

 

20 év garancia (Garanciális feltételek mellett).

Osztály 23: Lakóterületek – intenzív használatra.
Osztály 32: Kereskedelmi területeken általános használatra.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A K463 Weathered Volcano Oak nedvességálló laminált padló kellemes és barátságos hangulatot varázsolhat otthonunk bármely helyiségébe.

Így már a padló is rögtön biztosít egy elegáns környezetet, hiszen a tölgyrajzolat és a dombornyomott felület autentikus fahatást biztosít.

A Krono Original Atlantic család nedvességálló laminált padlói három különböző vastagságban (8, 10, 12 mm) is elérhetőek. Aszerint érdemes választani, hogy mennyire intenzív lesz a használata a laminált padlónak, azaz hova kerül. A Krono Original Atlantic K463 Weathered Volcano Oak nedvességálló laminált padló lakossági szinten a 23-as osztályba van besorolva (kereskedelmi terekben 33-as az osztálya), ami azt jelzi, hogy nagy igénybevétel esetén, nemcsak otthoni környezetbe lehet jó választás. Ezenkívül ezt a 8 mm vastag laminált padlót AC4 kopásállóság jellemzi, amire a gyártó 20 év garanciát biztosít, a garanciális feltételek betartása mellett.

Az Atlantic K463 Weathered Volcano Oak azért is remek választás lehet otthonunkba, mert A.B.C. baktériumellenes bevonata komfortot biztosít, így a nedvességálló laminált padló felülete nem ad lehetőséget a baktériumok megtapadására és elszaporodására sem. Emellett ezek a 8 mm vastagságú 4 oldalt fózolt panelek környezetbarát gyártási technológiával készülnek. A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti. A Krono Original Atlantic K463 Weathered Volcano Oak nedvességálló laminált padló nem csak a nedvességnek, de a különböző mikrokarcolásoknak és a kisállatok karom nyomainak is ellen tud állni.

Ennek a padlónak a lerakási folyamata rendkívül egyszerű, hiszen a 1 click 2 go Pure + technológiának köszönhetően, lehetséges a gyors és precíz munkavégzés. Bárki saját magának is elvégezheti ennek a laminált padlónak a lerakását, de ha szakértő kezeket keres, akkor bátran forduljon kollégáinkhoz! Ha referenciáinkat szívesen áttekintené mielőtt dönt, akkor kattintson ide! Kövessen minket Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest