Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló

10417 Ft
négyzetméter ár: 6 899 Ft

Az A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítványnak köszönhetően, a Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló tisztítása gyerekjáték. A bevonat speciális felülete nem engedi, hogy a káros baktériumok megtapadjanak és elszaporodjanak. A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 12 mm
1 csomag tartalma: 1,51 m2
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 417 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 12AT-K450 PP
Kategória: Padló 12/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 12 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 1,51 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 899 Ft / m2
Csomag ára: 10 417 Ft / csomag
Nedvességálló: igen
Hőellenállás: 0.06 m2 K/W
Lakossági felhasználás: 23/AC4 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

20 év garancia van a termékre, a garanciális feltételek betartása mellett.

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy lakóterületek intenzív használatára is alkalmas.
Osztály 33,, ami azt jelenti, hogy kereskedelmi területeken általános használatra tökéletes.
A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure + (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

A Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló világosabb megjelenése energiát és lendületet kölcsönöz a környezetének.

Autentikus, dombornyomott felületével a régi és az új izgalmas ötvözete, a tradíció és a modernitás keveréke. Az Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló annak ellenére strapabíró, hogy egyébként mindössze 8 mm-es a vastagsága. Az anyaghasználatból kifolyólag, egy masszív, időtálló laminált padlólapról beszélhetünk. Ezt a nedvességálló padlót AC5-es kopásállósági tanúsítvánnyal is ellátták ez is bizonyítja ellenálló képességét. A legtöbb egyszerű padlólappal ellentétben, az Atlantic termékcsalád fényálló tulajdonsággal is rendelkezik. A gyártó pedig 20 év garanciát biztosít, a garanciális feltételek betartása mellett.

Az A.B.C. (anti bakterial comfort) tanúsítványnak köszönhetően, a Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló tisztítása gyerekjáték. A bevonat speciális felülete nem engedi, hogy a káros baktériumok megtapadjanak és elszaporodjanak. A nedvességtűrő képességét a MO.RE!, azaz Moisture Resistance technológiának köszönheti. A technológia ellenállóvá teszi a magas páratartalommal szemben, így a padlólap lerakható, akár fürdőszobában és konyhában is egyaránt.

A Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padló tulajdonságai (kopásállóság, baktérium elleni bevonat, nedvességállóság) megkönnyítik, vagy legalábbis könnyebbé teszik az otthoni kisállattartást. A padló kialakítása miatt nem kell félnie az apró karmolásoktól, sérülésektől. Vásárolja meg a Krono Original Atlantic K450 Firebrand Oak nedvességálló laminált padlót, és élvezze a velejáró előnyöket! Tegye mindezt úgy, hogy közben a környezetét is védi, mivel ez a 8 mm vastagságú 4 oldalt fózolt laminált padlópanel környezetbarát gyártási technológiával készül.

Lerakása az ismert klikkes rendszerrel rövid idő alatt megoldható, különösebb szakértelem nélkül (de követve az előírásokat) is. Ha mégis szakértő kezekre vágyik bátran forduljon kollégáinkhoz! Ha további lakberendezési ötletek után érdeklődne, látogasson el Facebook oldalunkra is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>