Krono Organic Binyl PRO K669 Rope Ethereal Oak vízálló laminált padló

14891 Ft
négyzetméter ár: 6589 Ft

 

A Krono Organic Binyl PRO K669 Rope Ethereal Oak vízálló laminált padló jó választás fürdőszobába, konyhába, mosókonyhába is, mert vízálló.

 

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,26 m2
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Cikkszám: 8OR-K669PP Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8OR-K669 PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Organic K669 Rope Ethereal Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,26 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Fózolt: Igen, V-fugás
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Organic Binyl PRO K669 Rope Ethereal Oak vízálló laminált padló azért új és innovatív termék, mert alkalmazkodik a mai kor elvárásaihoz.

 

Legnagyobb előnye a modern O.R.C.A. technológia és az ezzel járó vízállóság. Ma már a konyha és a fürdőszoba padlói felé is fontos elvárás a vízzel szembeni ellenállóság. Az O.R.C.A technológia – Organic Rigid Coreboard Antistatic – egy hordozóréteg, ami a laminált padlóra kerül. Így ez a technológia ötvözi a természetes alapanyagú laminált padlók és a hagyományos vízálló padlóburkolatok legjobb tulajdonságait. Az ilyen típusú padlók 33/AC5 osztályúak, aminek értelmében a termék fokozott kereskedelmi használat és igénybe vétel esetén is megállja a helyét. 8 mm-es vastagsága, AC5-ös kopásállósági besorolása pedig mindenkit biztosít a kiemelt ellenállóképességről.

Ehhez adódik ráadásként, hogy

  • 30 év garanciát kapott lakossági felhasználásra, de csak a garanciális feltételek mellett.
  • 5 év garanciát kereskedelmi felhasználásra, de csak garanciális feltételek mellett.

A Krono Organic Binyl PRO K669 Rope Ethereal Oak vízálló laminált padló nagyon jó választás, mert az O.R.C.A. technológia biztosítja, hogy nem kell aggódni a kiömlött és kifröccsenő víz miatt. A vásárlók kényelmi és minőségbeli elvárásai, a megnövekedett vízállósági követelmények egy új innovatív klikkes rendszert hívtak életre, amellyel nem csak egyszerű a telepítés, hanem az úgynevezett 1c2gPure+ illesztési profil a lehető legbiztosabb megoldást is nyújtja a nedvesség behatolásával szemben. A speciális gyártási eljárás során a fa rostokat többször mechanikusan feldolgozzák (cél, hogy különösen kis szálakat kapjanak) az alapja a vízállóságnak. A további gyártási folyamat során egy speciálisan kifejlesztett szerves-kémiai kötőanyaggal veszik körül a szálakat, amelyek így ellenállóvá válnak a nedvességgel szemben. A gyártó arról is gondoskodott, hogy lehetőleg ne hatolhasson be víz a klikkes csatlakozásoknál.  A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure+  Ez egy új fejlesztés eredménye és egy olyan klikkrendszert jelent, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben. A padló

  • Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
  • Osztálya 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

 

Az 1clik2go Pure+ innovatív klikkrendszer segítségével az ORCA technológiával együtt alkotja az innovatív ORCA Moisture Defense Technology innovációt.

 

Nagy felületek is fektethetők vele dilatációs hézagok nélkül, ha a telepítési utasításokat betartják. A hasonló klímájú helyiségekben a padlót átmeneti profil nélkül is le lehet lerakni.

A Krono Organic Binyl PRO K669 Rope Ethereal Oak vízálló laminált padló nagy előnye még a 33/AC5 karc- és sérülésállósági osztály. Nem kell tartani a bútorok vagy a mozgó székek által okozott karcosodástól. Az AC5-ös besorolása miatt pedig bátran ajánljuk irodákba, várótermekbe, közösségi terekbe is. Szeretné tudni, hova milyen laminált padló illene? Olvassa el blogunkat, ahol választ kaphat!

Az O.R.C.A. technológia miatti vízállósság biztosítja, hogy akár fürdőszobákba, konyhákba, mosókonyhákba vagy télikertekbe is letehető legyen ez a padló. A napfény miatt sem kell félni a fakulástól, mert ez a vízálló Organic binyl padló jól tűri az erős napsugárzást. Mindezek mellett olyan védőréteggel is rendelkezik, amely a kis kedvencek karmai okozta mikrokarcolások ellen is véd.

 

A Krono Organic Binyl K669 Rope Ethereal Oak vízálló laminált padló gyártása környezetbarát.

 

A fa alapanyag naturálisabb jelleget ad, így nem csak az élethű mintázat miatt kedvelt ez a termék. De a fa alkalmazása a gyártásban nem átgondolatlan fakivágást jelent! A gyártó aktívan hozzájárul az erdőfelújításhoz a fák ültetésével. Ráadásul az általuk feldolgozott fákat és az erőforrásokat is rendkívül takarékosan használják fel. Újrahasznosítják a viharkárból származó kidőlt fákat, valamint a bútoriparban, parkettagyártásban nem használható ferde és görbe fákat is alapanyagként kezelik. Ez a típusú padló mindezek mellett CO2-semleges is, mivel az O.R.C.A. technológiájú gyártás még kevesebb CO2-t bocsát ki, mint amennyit maga a fa tárol. A Binyl Pro padlók nem tartalmaznak PVC-t és lágyítót sem. Így a termék rendelkezik a jól ismert Kék Angyal (Blue Angel) környezetvédelmi igazolással, amit a Kölni Öko-INSTITUT ítél meg. Az igazán zöld és környezettudatos vásárló értékeli majd azt is, hogy a Binyl Pro padlók a legmagasabb beltéri levegőminőséget garantálják, mert nagyon alacsony a káros illékonyanyag-kibocsátásuk.

A jó tulajdonságok sorának se szeri, se száma. Csak néhány fontosabbat említünk még.

  • Antibakteriális felület.
  • Strapabíróság, ellenállóság a mikrokarcolásoknak
  • Antisztatikusság.
  • Kimagasló hőstabilitás és fakulásmentesség.

Lájkolja Facebook oldalunkat is! Hívjon minket bizalommal, tegye fel kérdéseit! Sok más egyéb kiegészítő is beszerezhető nálunk! Például a termékekhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható és a binyl padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőséget!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>