Krono Organic Binyl Pro 1533/K230 Golden Vista Oak vízálló laminált padló

14891 Ft
négyzetméter ár: 6 589 Ft

 

A Krono Organic Binyl Pro 1533/K230 Golden Vista Oak vízálló laminált padló antibakteriális, csúszásmentes felülettel kiváló minőségű fa alapanyagból és környezetbarát technológiával készül. Teljes mértékben újrahasznosítható. A Krono Original laminált padlók újdonsága a vízállóság és a dizájn tökéletes kombinációja.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,26 m2
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Cikkszám: 8OR-K230PP Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8OR-K230 PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Organic Binyl Pro 1533/K230 Golden Vista Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,26 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Organic Binyl Pro 1533/K230 Golden Vista Oak vízálló laminált padló a Krono Original laminált padlók újdonsága a vízállóság és a dizájn tökéletes kombinációja. Ráadásul ez a tartós binyl padló-kollekció fadekorral és csempe hatású dekorral kapható.

30 év garancia lakossági felhasználásra (Garanciális feltételek mellett).
5 év garancia kereskedelmi felhasználásra (Garanciális feltételek mellett).

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
Osztály 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

Vastagság: 8 mm.
Panel szélesség és hosszúság: 195 x 1288 mm.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +
(Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

További információk

A Krono Organic Binyl Pro 1533/K230 Golden Vista Oak vízálló laminált padló antibakteriális és csúszásmentes felülettel kiváló minőségű fa alapanyagból készül. Felhasználó- és környezetbarát, ezáltal teljes mértékben újrahasznosítható. A laminált padló hőstabilitása és fényállósága kiemelkedő, aminek köszönhetően még a télikertekben, valamint a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkező szobákban is hosszú életű lesz. A dekorkivitelezés és a dizájn széles választéka, a fózolás (v-hornyok) és az autentikus fahatású dombornyomott felületszerkezet csak néhány olyan említendő tulajdonság a kollekció jellemzői közül, amelyek különleges szépséget és megbízhatóságot kölcsönöznek a Krono Organic Binyl Pro 1533/K230 Golden Vista Oak vízálló laminált padló számára. A Golden Vista Oak kivitel egy rendkívül népszerű és gyakori árnyalat a laminált padlók és a bútoripar színei között. Mivel középszínárnyalat biztosan jó választás dizájn szempontjából is.

Tökéletesen méretstabil (35 °C-ig) és színtartó padlóburkolat, amely a legkülönlegesebb otthoni és közületi felhasználás során is megállja a helyét. 1 clic 2 go Pure + rendszerrel lefektethető pillanatok alatt.

Mivel ez a Krono Organic binyl padlóburkolat 33-as osztályú és AC/5 kopásállósággal rendelkezik, ezért karcállóbb és robusztusabb, mint más laminált padló.

A Padlófutár weboldalán különböző egyéb kiegészítők szintén beszerezhetőek, ezenfelül a termékhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható. Üzletünkkel kapcsolatos információkat talál még a Facebook oldalunkon is! A minőség és az ár pedig mindig fontos, ezért is érdemes Padlófutárnál vásárolni!

A binyl padlók lerakását is vállaljuk. Nézze meg szolgáltatásunkat!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>