Krono Organic Binyl PRO K668 Mist Ethereal Oak vízálló laminált padló

14891 Ft
négyzetméter ár: 6589 Ft

 

Az O.R.C.A. innovációs technológia és a fejlett klikkes telepítő rendszer vízállósága miatt a Krono Organic Binyl PRO K668 Mist Ethereal Oak vízálló laminált padlót választhatjuk fürdőszobába, konyhába, mosókonyhába is.

 

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,26 m2
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Cikkszám: 8OR-K668PP Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8OR-K668 PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Organic K668 Mist Ethereal Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,26 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Fózolt: Igen, V-fugás
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Organic Binyl PRO K668 Mist Ethereal Oak vízálló laminált padló egy új és innovatív termék.

 

A szépsége melletti legnagyobb előnye az, hogy modern O.R.C.A. technológiával készült vízálló binyl padló. Ami ráadásul

  • 30 év garanciát kapott lakossági felhasználásra, de csak a garanciális feltételek mellett.
  • 5 év garanciát kereskedelmi felhasználásra, de csak garanciális feltételek mellett.

A Krono Organic Binyl PRO K668 Mist Ethereal Oak vízálló laminált padló nagyon jó választás, mert:

  • Osztálya 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
  • Osztálya 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

 

Az O.R.C.A. technológia biztosítja, hogy nem kell aggódni a kiömlött és kifröccsenő víz miatt.

A speciális gyártási eljárás során a fa rostokat többször mechanikusan feldolgozzák (cél, hogy különösen kis szálakat kapjanak) az alapja a vízállóságnak. A további gyártási folyamat során egy speciálisan kifejlesztett szerves-kémiai kötőanyaggal veszik körül a szálakat, amelyek így ellenállóvá válnak a nedvességgel szemben. A gyártó arról is gondoskodott, hogy lehetőleg ne hatolhasson be víz a klikkes csatlakozásoknál.  A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure+  Ez egy új fejlesztés eredménye és egy olyan klikkrendszert jelent, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.

Ezt az Organic Binyl PRO laminált padlót is a könnyű beépíthetőség jellemzi, mivel a lapok az 1clik2go Pure+ innovatív click-rendszer segítségével kapcsolódnak össze egymással. Ez nem csak a víz ellen véd, hanem egy olyan extrastabil zárrendszer, amely az ORCA táblával technológiával együtt alkotja az innovatív ORCA Moisture Defense Technology innovációt. Nagy felületek is fektethetők vele dilatációs hézagok nélkül, ha a telepítési utasításokat betartják. A hasonló klímájú helyiségekben a padlót átmeneti profil nélkül is le lehet lerakni.

A Krono Organic Binyl PRO K668 Mist Ethereal Oak vízálló laminált padló nagy előnye még a 33/AC5 karc- és sérülésállósági osztály. Ennek köszönhetően nem kell tartani a bútorok vagy a mozgó székek által okozott karcosodástól. Az AC5-ös besorolása alkalmassá teszi a padlót a mindennapi forgalmasabb használatra, így bátran ajánljuk irodákba, várótermekbe vagy éppen a nappaliba is. Szeretné tudni, hova milyen laminált padló illene? Olvassa el blogunkat, ahol választ kaphat!

Az O.R.C.A. technológiának köszönhető vízállóság lehetővé teszi, hogy a Krono Organic Binyl Pro K668 Mist Ethereal Oak vízálló laminált padló alkalmazható legyen akár fürdőszobákba vagy konyhákba, mosókonyhákba is. A napfény miatt sem kell félni a fakulástól, mert ez a vízálló Organic binyl padló jól tűri az erős napsugárzást. Mindezek mellett olyan védőréteggel is rendelkezik, amely a kis kedvencek karmai okozta mikrokarcolások ellen is véd.

 

A Krono Organic Binyl K668 Mist Ethereal Oak vízálló laminált padló gyártása környezetbarát.

 

Alapanyaga fa és nem műanyag. Ez viszont nem átgondolatlan fakivágást jelent! Ugyanis a gyártó aktívan hozzájárul az erdőfelújításhoz a fák ültetésével. Ráadásul az általuk feldolgozott fákat és az erőforrásokat is rendkívül takarékosan használják fel. Újrahasznosítják például a viharkárból származó kidőlt fákat. Valamint a bútoriparban, parkettagyártásban nem használható ferde és görbe fákat is alapanyagként kezelik. Ez a típusú padló mindezek mellett CO2-semleges is, mivel az O.R.C.A. technológiájú gyártás még kevesebb CO2-t bocsát ki, mint amennyit maga a fa tárol. A Binyl Pro padlók nem tartalmaznak PVC-t és lágyítót sem. Így a termék rendelkezik a jól ismert Kék Angyal (Blue Angel) környezetvédelmi igazolással, amit a Kölni Öko-INSTITUT ítél meg. Az igazán zöld és környezettudatos vásárló értékeli majd azt is, hogy a Binyl Pro padlók a legmagasabb beltéri levegőminőséget garantálják, mert nagyon alacsony a káros illékonyanyag-kibocsátásuk.

De a jó tulajdonságok és előnyök sora még sorolható tovább is:

  • Antibakteriális felülete van.
  • Strapabíró, ellenáll a mikrokarcolásoknak, antisztatikus.
  • Kimagasló a hőstabilitása és a fakulásmentessége.

Lájkolja Facebook oldalunkat is! Hívjon minket bizalommal, tegye fel kérdéseit! Sok más egyéb kiegészítő is beszerezhető nálunk! Például a termékekhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható és a binyl padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőséget!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>