Krono Organic Binyl PRO K479 Espresso Carpenter Oak vízálló laminált padló

14891 Ft
négyzetméter ár: 6589 Ft

 

Az O.R.C.A. technológiának köszönhetően Krono Organic Binyl PRO Binyl PRO K479 Espresso Carpenter Oak vízálló padló. Jó választás fürdőszobába, konyhába is. Napfénytől sem kell félteni, mert jól tűri az erős napsugárzást.

 

A termék főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2,26 m2
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Cikkszám: 8OR-K479PP Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Termékadatok

Termékkód: 8OR-K479 PP
Laminált padló márka: Krono Original
Laminált padló teljes neve: Krono Organic Binyl Pro K479 Espresso Carpenter Oak vízálló laminált padló
Kategória: Padló 8/33
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2,26 m2 (9 panel)
1 csomag súlya: 16,5 kg
Származási hely: Németország
Egységár: 6 589 Ft / m2
Csomag ára: 14 891 Ft / csomag
Padlófűtésre is letehető? Igen
Vízálló: Igen
Fózolt: Igen, V-fugás
Lakossági felhasználás: 23/AC5 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 33/AC5 osztály, erősebb igénybevétel

 

A Krono Organic Binyl PRO K479 Espresso Carpenter Oak vízálló laminált padló egy sötétebb színárnyalatot képvisel.  De ettől lesz a megjelenése kifejezetten elegáns.

Mivel a modern vízálló binyl padlók családjába tartozik nem csak a szépségét lehet dicsérni, hanem a tudását is. Az O.R.C.A. technológiának köszönhetően a Krono Organic Binyl PRO K479 Espresso Carpenter Oak vízálló laminált padló egyesíti a biológiai alapú padlók és a hagyományos vízálló padlóburkolatok legjobb tulajdonságait. Ezért van az, hogy választhatjuk fürdőszobánkba, nedvesebb helyiségekbe vagy a konyhába is. De ezt a padlót a napfénytől sem kell féltenünk, hiszen a vízálló Organic binyl PRP padlók jól tűrik az erős napsugárzást. Ezen felül olyan védőréteggel rendelkeznek, amely a bútorok mozgatásakor keletkező sérülések vagy a kisállatunk karmai okozta mikrokarcolások ellen is véd.

További jó hír, hogy a termékre 30 év garancia (a garanciális feltételek betartása mellett) van lakossági felhasználás esetén, illetve 5 év a garancia kereskedelmi felhasználás esetén, szintén csak a garanciális feltételek betartása mellett. Természetes megjelenésű, fahatású binyl padló, amely a déli mediterrán vidéki házak padlódeszkájának hangulatát hozza el az otthonába, meleg, barátságos, meghitt légkört teremtve. A négy oldali ferde fózolás szépen kiemeli a deszka karakterét. A legújabb domborítási technológiáknak köszönhetően ennek a padlónak a strukturált felülete a legapróbb részletekig hűen utánozza a fa textúráját. A 0,8 mm-es kopóréteg strapabíró, könnyen kezelhető, és alkalmas az általában frekventált lakóterületekre, például hálószobákba vagy irodákba.

 

A Krono Organic Binyl PRO K479 Espresso Carpenter Oak vízálló laminált padló AC5-ös besorolása miatt alkalmas a mindennapi használatra, így forgalmas irodákban, várótermekben vagy éppen nappalinkban is megállja a helyét.

 

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +
(Egy új fejlesztés eredményeképpen ez egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

Osztály 23, ami azt jelenti, hogy nagymértékű otthoni használatra javasolt.
Osztály 33, ami azt jelenti, hogy nagymértékű kereskedelmi használatra tervezték.

Vastagsága: 8 mm.
Panel szélessége és hosszúsága: 195 x 1288 mm.

 

Az úgynevezett O.R.C.A. technológia (Organic Rigid Coreboard Antistatic), egy nedvességvédelmi technológia (moisture defense technology).

 

Maga a mozaikszó a kardszárnyú delfinekre is utal, ezért vannak ezek a padlók sokszor delfines képekkel illusztrálva. A padlók organikus összetevőit speciális technológia segítségével teszik ellenállóvá a folyadékokkal szemben. Ennek következtében válik lehetővé, hogy a Binyl Pro padlók a megfelelő fektetési utasítások mellett, akár fürdőszobákba is bekerülhetnek, ami korábban csak vinil vagy csempe esetén volt lehetséges. A technológiáról egyik blogbejegyzésünkben olvashat többet.

A BINYL PRO padló nem tartalmaz PVC-t és lágyítót. A jól ismert Kék Angyal környezetvédelmi igazolással látták el, amit a Kölni Öko-INSTITUT ítélt oda. A BinylPRO padló a legmagasabb beltéri levegőminőséget is garantálja mert a káros illékonyanyag-kibocsátása nagyon-nagyon alacsony. A+ minősítésű.

  • Gyártása környezetbarát alapanyagokat és technológiát alkalmaz.
  • Antibakteriális felülete van.
  • A legjobb duzzadás elleni védelem: a legkisebb farostokat is szerves kötőanyag veszi körül, amely megbízhatóan véd a nedvességtől.
  • Hőmérséklet-stabil és fényálló: a padló nem vetemedik el a hőmérséklet-különbségek miatt, és nem változtatja meg színét az erős UV-sugárzás hatására, például télikertekben.
  • Vízálló: fröccsenő víz ellen védett akár 100 órán keresztül (a NALFA szerint).
  • 1 click 2 go Pure+ technológa alkalmazásával könnyen lefektethető.
  • Padlófűtésre is letehető.
  • V-Fugás (fózolt).

Ha kérdése lenne a leírtakkal kapcsolatban, vagy a padló kiválasztásával kapcsolatban, akkor látogasson el Facebook oldalunkra is. Keressen minket bizalommal, mert sok más egyéb kiegészítő is beszerezhetők nálunk és a termékekhez passzoló dekorazonos szegélyléc is kapható. A binyl padlók lerakását is vállaljuk. Ismerje meg a lehetőségeket!

További információk

Felület

Színtónus

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest

>