Krono Original Super Natural Classic 5541 Bedrock Oak synchro laminált padló

9766 Ft
négyzetméter ár: 4 321 Ft

A természetes laminált padlók új generációját alkotta meg a Krono Original. A Krono Original Super Natural Classic 5541 Bedrock Oak laminált padló sötét árnyalatával és autentikus famintázatával, szinte bármely helyiségbe tökéletes választás lehet.

 

Főbb jellemzői:

Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
1 csomag tartalma: 2.26 m2
Egységár: 4 321 Ft / m2
Csomag ára: 9 766 Ft / csomag

Leírás

Termékkód: 8SN-5541 PP
Terméknév: Krono Original Super Natural Classic 5541 Bedrock Oak laminált padló
Kategória: Padló 8/32
Dimenzió (mm): 1288 mm x 195 mm x 8 mm
Értékesítés módja: csomagban
1 csomag tartalma: 2.26 m2
1 csomag súlya: 15 kg
Származási hely: Lengyelország
Alapanyag: HDF
Egységár: 4 321 Ft / m2
Csomag ára: 9 766 Ft / csomag
Lakossági felhasználás: 23/AC3 osztály, erős igénybevétel
Közületi felhasználás: 32/AC4 osztály, erősebb igénybevétel

20 év gyártói garancia vonatkozik rá a helyes garanciális feltételek betartása mellett, valamint 23 (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság és AC4 kopásállóság jellemzi.

A VOC A+ minősítése környezetbarát technológiára utal. (Tudjon meg többet erről, legyen tudatos vásárló!) 

Osztály 23, ami azt jelenti hogy a padló lakóterületek intenzív használatra ajánlott laminált padló.
Osztály 32, ami azt jelenti hogy a padló kereskedelmi területeken erősebb használatra ajánlott laminált padló.

A padló illesztési profilrendszere: 1 clic 2 go Pure +  (Új fejlesztés eredményeképpen egy olyan klikkrendszer, mely a padlónak a lehető legbiztosabb megoldást nyújtja a nedvesség behatolásával szemben.)

4V-fuga: 4 oldalt fózolt laminált padló.

A Krono Original az otthoni és a kereskedelmi környezetben is remekül helytálló laminált padlókat gyárt.

A garanciális feltételek betartása mellett a Super Natural termékcsalád minden tagjához 20 évnyi gyártói garancia jár az elvárásoknak megfelelő garanciális feltételek betartása mellett.

A magas minőséget környezetbarát, fenntartható forrásból származó faanyag biztosítja. A Krono Original elsődleges célja, hogy természetes megjelenésű laminált padlókat tudjanak gyártani, amelyeket az intenzív színezéssel, autentikus dombornyomattal, remek felületi struktúrával és különleges fényességgel tudnak elérni.

A Krono Original Super Natural Classic 5541 Bedrock Oak laminált padló hagyományos, ugyanakkor modern hatást is képes az otthoni és kereskedelmi helyiségekbe varázsolni. Az autentikus dombornyomat és a tölgyrajzolat együttese az eredeti fapadló hatását nyújtja.

A folyamatosan fejlődő gyártástechnológiáknak köszönhetően, ezek a Krono Super Natural laminált padlók már kisebb mechanikai sérülések elleni védelmet is kaptak. Így, olyan helyekre is lerakhatjuk ezt a laminált padlót, ahol feltehetőleg intenzívebben használatnak van kitéve, mint például egy nappali vagy iroda. Magas kopásállósága strapabíróvá és időtállóvá teszi a Krono Original Super Natural Classic 5541 Bedrock Oak laminált padló lapjait.

A mai fejlett technológiáknak hála – már olyan helyeken is lerakható, ahol padlófűtés van. A magas hőállóság miatt, a panelek nem fognak a meleg hatására megnövekedik vagy károsodni. Mindemellett fontos tulajdonsága még ennek a laminált padlónak, hogy felülete egy speciális réteggel van bevonva, amely baktériumok ellen remekül véd. A Krono Original® A.B.C. Anti Bacterial Comfort, egy antibakteriális bevonat, amely gátolja a baktériumok szaporodását és nyugalmat teremt, a tiszta környezetnek köszönhetően. (Vizsgált baktérium: Staphylococcus aureus)

A VOC jelentése volatile organic compounds, azaz illékony szerves vegyületek. Ezek az anyagok a laminált padlók mellett általában a festékekben, ragasztókban, háztartási vegyszerekben találhatóak meg, így sajnos minden háztartásban jelen vannak. Mindenképpen befolyásolják a szoba levegőjének minőségét és nagymértékben szédülést, fejfájást, légzőszervi irritációt, kimerültséget, szemirritációt és a koncentrálóképesség csökkenését okozhatnak.

A gyártó is fontos szempontnak tartja a környezetvédelmet a magas minőség mellett, ezért csakis olyan alapanyagokkal dolgozik, amelyek fenntartható forrásból származnak.

Ezen kívül, odafigyel a károsanyag-kibocsátás mennyiségére is és igyekszik minimalizálni azt, így VOC A+ legmagasabb beltéri levegő minőséget is kapott. A Krono Original által gyártott padlók, olyan fából készülnek, amelyeket növényvédő szerek nélkül termesztettek. Fontos azt is tudni, hogy a kiemelkedő minőséget – természetesen a vásárlók elégedettsége mellett – az erőforrások kímélése miatt is szem előtt tartják.

Ennek a Super Natural Bedrock Oak laminált padlónak a lerakása 1 click 2 go Pure + technikával történik, amely egy innovatív megoldás, hiszen nem kell hosszú órákat a padlóelemek megfelelő helyükre illesztésével töltenünk. Gyors és precíz munkavégzéshez, keresse bizalommal szakértő kollégáinkat, ide kattintva veheti fel velük a kapcsolatot! Kövessen és lájkoljon minket a Facebook oldalunkon is!

További információk

Felület

Színtónus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest